Det är inte alltid lätt att vila när man har djur...

Har tagit det så lugnt jag kunnat idag. Det vill säga att vissa saker kan man inte hoppa över. Men att sitta vid datorn nästan 1 tim tidigare var inget bra! Så jag ska bara skriva ett kort inlägg.

Bazze & Nellie har varit ute på tomten 1 tim & lekt. När jag sen släpper in dom så är Bazze full av kocker!! Nellie är skonad som inte har fått lika mycket & lång päls än. Så dom få kocker hon hade smälte fort..

                               

Så det var min vilodag... Det var bara att ställa honom i duschen. För det är det lättaste sättet att få bort dom & det gör inte ont på Bazze. Sen att det var mitt i natten är inte mycket att göra något åt. & dom hade ju haft väldigt roligt!! :) Jag fick däremot ont efter!! När jag satte mig i soffan kunde jag knappt andas när jag skulle försöka slappna av i musklerna. Som tur var vara det inte allt för länge. Men värken som jag hade innan var kvar & lite till värre vart det. Tror att jag har lite feber? Har tagit en diklofinak & tänkte nu lägga mig & hoppas på att jag mår bättre imorgon!! Men det enda sättet att bli bra är att ta det lugt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0