Hon har inget liv & vet inte hur man ska behandla sina hyresgäster!!

HTJ kom vid 9.30, så då var det full fart!

Hade inte hunnit äta frukost än, klev ut ur duschen strax innan... Men det gjorde inte mig så mycket, jag visade henne var grejerna fanns, gick igenom vad som kulle göras & i vilken ordning. Nu är det super fint här hemma! Och finns ett lugn i min kropp..

AT kom hit innan P gått hem, för att installera en förhöjd toasits med fällbara handtag. Ganska smidigt, inga ben & tar inte så mycket plats. Hon hjälpte mig att ställa in arbetsstolen. Så nu sitter jag som en prinsessa i den ;)

När P från HTJ ska gå ringer det på dörren igen, det var ingen mer som skulle komma till mig vad jag visste..? Då var det min hyresvärd. Otrevlig attityd hade hon & hade smugit omkring på baksidan av husen för att snoka.

Nu blir det att mina hundar gör sina behov där lite mer än vanligt då jag inte kan ta mig ut. Städade upp där för 2 dagar sen, men dom är 2 st som bidrar så det rinner lätt iväg. Jag är ju där ute själv, å vill inte trampa i skiten så den tar jag ju upp eftersom..
 
Det hon kom för att påpeka var att det inte ser någe trevligt ut! Jag får inte rasta mina hundar på tomten. Det förstör gräsmattan & så ser det ju inte trevligt ut.

Försökte förklara för henne, hon vet att jag är dålig. Men det går ju inte att prata med henne!!! Hon är inte dirket smidig!! Riktigt otrevlig! Om jag får säga vad jag tycker. En sak att hon har synpunkter & vill att jag ska plocka upp skiten. Men nu menar hon på att jag inte får rasta dom alls på tomten! Det är ju lätt att säga till en hund.. NOT!!! Du får vara på tomten, men inte kissa eller bajsa...

Ja vad säger man, hon har för lite att göra!




Kommentarer
Postat av: sussi

Men vad är de att bråka om. du tar ju sen upp efter dom arg

2011-02-05 @ 22:59:28
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0