Varför inte ta dom i tid

istället för att gå hela dagen & må dåligt, ha ont???

Det är inte första gången, typiskt mig! Men vill helst inte som dom flesta ta tabletter i onödan. Tänker att det är inte så farligt! Så ligger jag hela dagen istället med värk, ingen ork. Men jag tror väl någonstans att det ska bli bättre, gå över. Prövar med värme, heat lotion, massage, stretching etc.. Inget hjälpte, till slut stod jag inte ut & det bara eskalerar! Så jag tog en diklofenak ihop med en ketogan.

Måste få hjälp med detta! Vet inte hur många tillfällen jag har sagt det till min läkare att jag behöver något att ta vid dessa smärtgenombrott. Då inte min Nobligan Retard räcker till! Men hon vet inte vad hon ska skriva ut, då jag har prövat mängder som inte hjälper. Sen är dom rädda för att man ska bli beroende. Men kan inte vara utan helt! Att jag har ketogan nu är pga att jag har kvar sen jag skrevs ut från sjukhuset i december.

Trodde inte det skulle räcka idag! För det tog 1½ timme innan det började verka. Så nu är jag "pigg", smärtfri (smärtfri i min värld). Så hur ska jag kunna sova nu? Känner mig inte alls trött! Men det håller väl inte i sig hela natten förhoppningsvis. För kroppen tar stryk av att ha så mycket värk hela tiden att man blir matt av bara det.

Nu har jag ordnat upp i min loggbok för min EDS, datum tider etc. Så känner att jag har lite bättre koll. Måste skriva upp finns ingen möjlighet att hålla allt i huvudet. Även för en som mig som har ett bra minne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0