En bra fredag, men vad är det för knöl jag fått?

Vakande till en ny dag med strålande sol.. Då är det svårt att vara annat än på bra humör..

Pengarna hade dessutom äntligen kommit!! Så har kunnat betala mina räkningar. Farfar & farmor har varit här idag på eftermiddagen, så fick gräset klippt på framsidan, så gott det gick! Det var rätt så blött fortfarande. Tack farfar ♥

Efter jag fått lite mat i magen så ringde telefonen. Så med farmor & farfar åkte jag in å handlade. Ganska utplockat på färskt bröd & godis en fredag, men annars är det super att handla då när dom flesta väljer att vara hemma. Då slipper jag trängas & främst parera mellan alla människor.

Men när jag glömt att använda mina knäortoser & inte vilat tillräckligt idag så känns det helt klart, det var oxå en lång dag igår.. Så nu har jag en låsning i ryggen & svårt med vissa rörelser.. Lite svårt att fixa det själv. Har dock fått ett tips av en vän hur jag kan fixa det själv. Så ska pröva det någon gång.

Har fått någon mystisk "knöl" under huden framför vänster öra? Den är avlång, som 2 toppar på den, hård & är öm när man rör vid den. Den har idag blivit större också... Kanske är något jag bör kolla upp..? Man kan ju få knölar under huden med EDS, har ett par, men ska dom göra ont?!

Nu tänker jag lägga mig i sängen på spikmattan innan min migrän bryter ut..

För om jag orkar så kan jag göra några roliga saker imorgon.. Men en sak i taget....

Natti natti..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0