En eftermiddag på stan...

Man vet aldrig vad som händer, man har några mål sen blir det till vad man gör det till...

Följde med Laila in till staden idag för att ta en sväng på stan. Vackert väder fick vi också! Gick förhållandevis smidigt & hon hittade det hon var ute efter.

Jag hade 50 % rabatt på mina mediciner, trevligt, trevligt! Tydligen så får man det när man har handlat för 900 kr inom sin höskostnadsperiod. När man sen handlat för 1300 kr får man 75%, upp till 1700 kr sen 90% har man kommit upp till 1800 kr sen så får man det kostnadsfritt. Så det var ju något jag inte visste sen tidigare, men vart lyckligt vetande idag! :)

I en av butikerna som var ett mål hade dom utförsäljning på väskor, 20-70%! Jag har under många år varit ute efter en plånbok, men jag har inte hittat den jag vill ha. Så av den enkla anledningen inte köpt någon. Idag hittade jag MIN plånbok, för ett mycket bra pris dessutom! Hur gör man...? Slår jag inte till så hade jag inte kunnat glömma det, jag vet hur jag fungerar.. Jag väntar tills jag hittar det jag verkligen vill ha & sen är jag så nöjd för den saken & har den i lång tid framöver! Och denna plånbok stod det Madeleine på! Det var mycket bra kvalité & en fin plånbok som håller, har inte haft en så fin tidigare.. Och kunde inte hittat en som denna till lika bra pris!
Så jag slog till!!

Det är i svart lackat läder... (svårt att fånga på bild)
Den är inte bara skit snygg, fungerar också som en acceseoar!!


 
      har massa bra fack, plats för 18 st kort, 2 st fack med dragkedja & är rymmlig.
        

Vi hann med några butiker till innan vi tog oss en fika, TACK så mycket Laila! Det hade redan hunnit bli mörkt ute, man är inte van vid det, har inte ännu hunnit förstå att det är vintertid... Men klockan var ju i och för sig 17.30..

Vi gjorde också ica innan vi styrde hemåt igen, men är så glad att jag kunde ha klackar hela dagen! :) (hade med mig andra skor utifall att...)

Haft en super trevlig dag! Men ändå inte helt utmattad när jag kom hem... Vad kan man mer önska sig!?..

Såg dessa på ica, var tvungen att ta kort på dom... Fachineras så utav naturen, hur det är möjligt att det kan skapa så vackert!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0