Besöket hos sjukgymansten för sista gången...

Nu är jag vaken igen..

Var så sjukt trött igår när jag kom hem, somnade på soffan, väcktes av hundarna trodde då att det var morgon. Men till min besvikelse hade jag bara sovit 2 timmar... Så orkade hålla mig vaken i 1½ timme sen somnade jag om på soffan, vaknade nästa gång 02.30! Flyttade mig till sängen, men nästa gång var det dax igen kl 05.30 då var Nellie akut kissnödig! Lyckades somna om igen, har sen sovit lite från & till fram till 10.30. Sen gav jag upp & släpade mig upp...

Men jag var till sjukgymnasten igår i alla fall.. Hon var mycket nöjd med min prestation, vart lite överraskad själv! Tycker jag har slarvat... Men hon så stora framsteg! :)
Så hon gav mig några nya övningar & avancerade dom jag redan hade... Nu 'r detta inte ett gympass! Utan väldigt enkla, små övningar & basic, men klarar jag inte dom kan  jag inte träna alls!

Men jag kommer inte åka dit någe mera. Det är nu avslutat & jag får kontaka en sjugymnast här hemma som kan hjälpa mig. Det jag tyckte var så bra va att jag äntligen hittat en sjukgymnast som är specialicerad på EDS! Men hon har förberett för en ny sjukgymnast att ta över, jag har med mig papper att ge till den & det är helt ok att konsultera med henne. Så jag hoppas att det ska fungera! För mina tidigare erfarenheter är inte så positiva, resultatet vart att jag bara blivit sämre...

Har äntligen efter ALLA samtal fått tag i mina remissvar & journal anteckningar! Så remissvaren är på väg till min läkare & alla mina journaler anteckningar ifrån UAS är på väg till mig. Så det ska i alla fall vara löst nu. Sen återstår det att se om det kan vara användbart till FK & AF?..
Om det kan tas något nytt beslut på dom?

Men ska bli skönt att säga till min läkare imorgon att jag har fixat det! :)


Kommentarer
Postat av: sussi

Du har gjort ett bra jobb som fått hem alla papper! Hoppas nu att denna nya sjukgymnast kan hjälpa dig i den mån de går!

2010-11-17 @ 10:31:13
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0