Försöker vara konstruktiv..

Allt har gått i ett & jag har bara flyter omkring..

Men inte flutit omkring på ett frivilligt sätt. Har inte varit riktigt allärt & det har varit många olika saker på en gång.

Som igår när jag skulle lämna ett blodprov, hade inte kunnat sova på natten så det vart väl 3 timmar på morgonen. Sen iväg, när jag sen kliver innanför dörren på sjukhuset så slog det mig att jag tog levaxin på morgonen. Som jag inte ska göra så klart!
Fick åtminstone med mig det jag skulle ha från apoteket.
Laila lämnade av mig där & Ruedee kom för att hämta upp mig, vi fortsatte att uträtta några ärenden på stan.

Som att lämna in en närvaro rapport på AF & köpa en BH som skulle ha gjort för lååång tid sen! Nu är en köpt åtminstånde.. Vart även ett linne, ett par solglasögon, som det var mer än på tiden oxå.
Tar mig aldrig råd längre, det blir så när man inte har samma möjlighet. Sen efter kan jag få en klump i magen trots att jag vet att jag är i behov av det jag har köpt.

Var bara hem å vände sen iväg på grillkväll med Felicias klass. Trevligt, trevligt, men sen när jag kom hem däckade jag bokstavligen på soffan & vaknade inte förns morgonen efter med solen i ansiktet, frös under en tunn filt & TV var på. Det var telefonen som väckte mig, vilket var tur för annars hade det blivit bråttom.

Var tvungen att åka en tredje gång i ett försök att lämna detta blodprov.
Men nu är det gjort! Skönt, på fredag är läkarbesöket så hoppas det är klart då.

Ruedee bjöd på en latte & en mycket god macka i solen. Det var väl behövligt på många sätt!

Nu sitter jag i soffan åter igen, efter en MYCKET lång dag igen. Känns som om det kommer bli svårt att ta sig upp imorgon. Men en sak i taget..

Har fått några maskiner tvätt rena nu oxå, sådant som hänger över mig & inte orkar med.. Men nu försöker jag beta av en i taget. Så det är rent efter OP som närmare sig med storm steg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0