Nya tillskottet på gården!

Idag blev det långt ifrån det jag hade tänkt!

Med tanke på gårdagen så skulle jag ta det lugnt, kände mig helt slut i kroppen & öm i musklerna. Men så blev inte fallet. Då farmor ringde, talade om att dom tänkte komma idag. Och jag som trodde dom skulle komma på torsdag som vi pratat om. Men så vart det inte. Detta innebar att hela förrådet skulle rensas & kasta saker.

Så på med handskarna & delegera arbete... ;)
Jag var med på ett hörn så klart, annars ryker det mesta!.. Men en hel del slängdes till grov sopporna som farfar tog med sig. Har aldrig haft SÅ städat i förrådet. Ordning & visste vart jag hade sakerna, men inte så organiserat som önskat. Men det är det nu! :)

Så man kommer inte bara in, utan hittar LÄTT sakerna.

Följde med dom sen för att få chansen att se det lilla tillskottet i stallet. & glömde totalt bort Jennifer som skulle komma förbi :S
Så blir det lätt när det inte blir som tänkt & man är för trött för att tänka. Tanken var att jag skulle få se fölet idag, vilket jag fick också :)

Hon kom dessutom fram till mig helt på eget initiativ.
SÅ SÖT!!!

Mamman till bebisen ♥


En ny vaken liten 3 dagar gammal bebis ♥


Så klart hungrig efter lite sömn...


Höll mig på  lite avstånd för att visa respekt till mamman, men hälsade så klart på henne. Men efter jag hade stått där ett tag & studerat underverket så vart hon nyfiken på mig. Tro det eller ej, men hon kom fram, snuttade lite på fingrarna & luktade på mig, med lite mjölk rester kvar på mulen...



Så bedorande söt & underbar!


En mycket nyfiken liten tjej!


Följde efter mig när jag sen skulle gå..
Här bakom kan ni se de andra 2 snart blivande mammorna...


Det ska bli sååå kul att följa hennes uppväxt. Hon ska säljas, men till en släkting & kommer stå kvar i stallet.
Det är så underbart på många sätt med en liten, som inte har några bekymmer & ser världen med öppna ögon! Nu hoppas jag snart får en kompis att leka med!




Kommentarer
Postat av: Allt om EDS

Åh, vilken liten raring! Vi har ett stall i närheten av oss och där har dom också fått ett föl. Jag brukar promenera förbi och prata med hästarna lite då och då, dom är så fina och ståtliga djur :) Kul att höra att det gick bra med specialist-teamet. Förhoppningsvis får du snart all den hjälp du behöver. Kram!

2010-05-12 @ 07:25:45
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0