Ur någon annans synvinkel & ord

följer några bloggar
litentanta är en av dom

hon har skrivit ett inlägg, som är tillängnat mig... Fint av henne!

Du hittar det vi denna länken http://litentanta.blogg.se/2010/may/-till-alla-som-kampar-darute-och-sarskilt-t.html#comment 


Kommentarer
Postat av: litentanta

oj, du har en hel del läsare :-)

Tittade in o såg att det ramlade

in folk från dig!



Hoppas helgen blir bra och tack

för din länk till lilla ettriga

jag! Kramen!

2010-05-07 @ 14:50:47
URL: http://litentanta.blogg.se/
Postat av: Katta & Doriz

Liten tanta är klok!

Önskar jag kunde göra något för dig. Jag kan inte ens säga att det blir bättre, för det kanske det inte blir. Men jag kan lova dig att det blir lättare.

Du är inne i en sorgeprocess. Du ska acceptera din sjukdom, och den processen är en sorg. Du hamnar i depression, du bli arg, du blir ledsen och till slut accepterar du. När du gjort det blir det lättare. Den dagen inser du att livet är ok som det är, trots sjukdomen.

Sen är det ju så att vården (med läkare, arbetsterapeut, sjukgymnasitk etc) kommer att flyta på bättre efter ett tag. Det kommer också göra livet lite mindre svårt.

Vägen dit är lång, krokig och jobbig. Men du kommer klara det. För det hjälper inte att ge upp, du kommer inte ifrån skiten ändå....

Det du känner nu, all sorg du har och att du ser livet svart är som det ska. Du SKA känna så. Först när du gjort det kan det bli bättre. Gamla friska Madde är borta. Du ska nu bli en annan Madde, som kommer leva ett bra liv trots sjukdomen.

Kram!!!

2010-05-08 @ 20:29:11
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0