Besöket hos läkaren på smärtrehab

var jag igår.

Var så fruktansvärt slut när jag kom hem & kunde inte sitta upp. Så orkade inte sätta på datorn alls igår. Laila kunde & var snäll å körde så jag kom dit. När jag kommit fram & skulle titta på papprena som jag skulle lämna till läkaren har en vattenflaska läckt i påsen. Tänkte tanken när jag lag dom där, men skruvade åt korken extra hårt. Men det hjälpte inte, fanns inte så mycket att göra, det är 40 sidor att fylla i, så fick lämna papper som var blöta i kanten.

Som jag hade hört innan var bra & det var mitt intryck också av besöket. Karin tog sin tid, lugn, absolut inte stressad. & för dom som inte har träffat någon som är specialist på EDS så går det inte att jämföra med andra!!

Min EDS-Hstoria som finna på boggen lämnade jag till läkaren. Det vart hon glad för. Där står det i stora drag om vad jag gått igenom för behandlingar & vad det gett för resultat. Sådant dom behöver veta. Ett bra tips till er andra.

Massor av frågor! Fick berätta i stora drag hela mitt liv, förhållanden i livet (familj, syskon, hur jag bor, utbildning, etc), hur mina smärtor ter sig, hur jag upplever dom & hur det påverkar mitt liv. På slutet gjorde hon en undersökning också, reflexer, nerver, känsel, balans, symmetri & koordination. Det gick mycket bra. Besöket tog ca 1½ timme, var helt slut när det var klart, trött i huvudet.

Det som ska hända nu är att dom ska kalla mig till resten av teamet, kurator, sjukgymnast & psykolog. Där efter träffas hela teamet inkl läkaren & ska göra upp en plan för hur man bäst ska hjälpa mig. Så det kommer dröja ett tag till innan det händer något. Som med allt annat. Men är glad att bollen är i rullning nu.

Avslutade vårans tripp i Uppsala på Max hamburgerrestaurang Sen bar det av hemåt igen, allt som allt tog ca 6 timmar. Så var som sagt inte i form för att blogga sen..

Har du frågor om besöket, fråga gärna!

Sov dåligt under natten pga av smärta & en orolig Bazze, varför vet jag inte?...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0