Den förföljer mig!

Sitter här med datorn i knät & ska försöka komma på vad jag ska blogga om eller hur jag ska formulera mig..

Felicia sitter brevid mig i soffan, men tittar på något som går på tv.. Vi har för en stund sen tittat klart på   filmen Fun with Dick and Jane & innan det körslaget..

Blir inte av med den här huvudvärken, den förföljer mig! Mycket jobbigt är det & det känns som om man är på dålig humör mer eller mindre hela tiden. Trots det så försöker jag hålla humöret uppe & ha roligt med min syster...

Mitt på dan idag åkte vi upp till farmor, fikade & tittade på hennes nya fiskar. Fint är det & röfyllt om det inte skulle var så mycket jobb med det så skulle jag oxå ha fiskar. Men vi tittade inte bara på dom. Sen en tid tillbaka så har hon haft 2 rådjur som gått på hennes tomt, men nu är det bara ett tyvärr. Det andra strök med, klarade inte den tuffa vintern helt enkelt. Men den som är kvar matar hon & den kommer när hon kallar på den. SÅÅÅ söt är den!
Den är på sin vakt hela tiden. Men den får mat på trappen så man kan titta på den innefrån när den äter. Vilket vi fick göra idag :)



Hon kallar honom för sin lilla bebis...

På vägen hem så plockade jag & hundarna påskris. Sjuk jobbigt var det, hade ingen sekatör med mig så fick bryta av grenarna som var mycket sega. Sen sjönk jag genom snön så HELA benet försvann!
Men fick med mig ris hem båda till mig & Laila.. Så hoppas jag orkar pynta det imorgon :)
Sen att Jane ska låta bli det, annars får jag ha det ute på trappen...

När vi kom hem så fick jag hjälp med att bädda rent i sängen & dammsuga! SUPER! Av min kära syster yster ♥

Så nu är det väl fint på golven tills i morgon förmiddag i alla fall, sen är det fullt med hundhår igen.. Dom hårar som aldrig förr nu!

Nu är jag helt slut efter dagen. Måste lägga mig snarast innan det blir för mycket. Har gjort på tok för mycket nu för mitt ljumskbråck & EDS! Blir lätt så när ma inte är ensam. Man vilar för lite, men är så glad att få sällskap! Lite mer vila imorgon tror jag att det får bli. Men tycker egentligen inte att jag har gjort särskilt mycket heller. Men det beror på vem man jämför med, gör man det med mig så är det mycket :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0