Det blev som jag tippade!

Har inte hänt mycket här hemma idag..

Har feber, ont & huvudvärk. Så orkar inte mycket. Men har svårt att koppla av på någe vis i alla fall? Kanske för att jag inte tar mig någonstans nu själv & har haft det så en tid..? Ja jag vet inte. Men det är åter igen tur att jag har mina djur som förgyller min vardag!

Har sysselsatt dom med sökning i vardagsrummet, idag fick dom leta efter korv. Sen tränade jag olika trick oxå. Dom har fått kommit ut i alla fall i det blöta vädret vi har med Elin. Våran Elin, ja jag säger så för det känns som det är våran Elin... Hon hjälper mig så gott hon kan. Vilket vi är tacksamma för!!

Tittade på Let´s dance, var det någon annan som gjorde det?
Vet inte sen länge tillbaka jag var så nervös!? Har varit irriterad på att Willy har slagit ut ett flertal som jag tyckt borde få vara kvar. Så att han skulle vara i final istället för Claudia eller Mattias fanns inte på kartan!!!
Då hade jag, ja vad hade jag gjort? Det vet jag inte, gråtit kanske, skrikit...

Men behöver inte fundera på det!

Mina favoriter sen start & dom jag tippade till final är i final!!
GRATTIS CLAUDIA & TOBIAS!

Bild 21
bild lånad av aftonbladet.se

GRATTIS MATTIAS & CECILIA!


bilden är lånad av Mattias på hanns blogg på tv4.se

Blir svårt om en vecka när mina favorit par står i final?!...
Men spännande blir det!
Båda paren är grym!!!!

Eller vad tycker du?
Är det rätt par i final?

Hoppas på bättre hälsa i morgon..


Kommentarer
Postat av: Elin

sv: åh va kul att du tycker de :D va glad jag blir :D <3

2010-03-20 @ 09:38:28
URL: http://eelinslife.blogg.se/
Postat av: Renée

Jag är så himla trist så jag kollar inte på Let´s dance men jag tänkte svara på din fråga om el-rullstol.



Anledningen att det blev så att jag skaffade mig en sådan var att jag helt plötsligt inte kunde stå på mina ben alls. Jag hade sådan nervsmärta så ett par steg var en jävla plåga helt enkelt. När jag tog några steg började benen krampa så jag gick som jag gick på styltor. jag kom knappt utanför dörren på två månader. Ändå trotsade jag värken och gick runt huset med hunden och nästan grät efteråt. Därför blev det att jag fick en rulle. Numera har jag genom att vila min kropp, plus alla tabletter naturligtvis, fått nervsmärtan att bli lite mindre. Jag kan numera gå i EN affär. Gå runt kvarteret. Efteråt får jag värk som fan men jag kan! Ska jag "gå" längre än runt kvarteret tar jag rullen.



Ska man skaffa en rulle måste man ha intyg från sin läkare plus att din AT tycker att du ska ha en oxå. Men för din del som går mycket med hundarna så vore det väl en idé eller? Det är inget lätt beslut och jag förstår att om man inte känner sig så dålig så blir man tveksam. Jag hade inte något val direkt om jag skulle kunna gå. Det var det eller sitta inne för evigt typ!



Detta blev oxå långt=) jag hoppas iallafall att du fixar nåt så ditt liv blir bättre nu när du ska opereras. Ha det bäst och trevlig helg!

2010-03-20 @ 09:57:20
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: Allt om EDS

(Det gick inte att kommentera till förra inlägget, så jag lägger kommentaren här istället.) Grattis till parkeringstillståndet! Det kommer säkert att hjälpa dig att vara mer aktiv och få en drägligare tillvaro. Jag tycker inte du ska tänka så mycket inför arbetsterapeutens hembesök, dom är experter och kan sin sak. Det enda "tips" jag har är att du kan berätta för han/hon om vilka saker du gör mest i hemmet. Jag berättade för min AT att jag tycker om att måla, baka och laga mat. Då iakttog hon mig medan jag gjorde mina sysslor och sedan kom hon med idéer på saker som kunde förbättras (i form av hjälpmedel, ergonomi osv). Ibland kanske man använder sig av en ineffektiv teknik och då kan man få bra tips på hur man kan uppnå samma goda resultat fast med mindre slitage på kroppen. Sen kanske det finns någon hobby som du vill kunna ägna dig åt och som du inte för närvarande klarar av. Då kanske du och din AT kan hitta på ett sätt för dig att klara av detta. Hoppas det går bra, kram!

2010-03-20 @ 12:13:49
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0