Nu kan jag inte göra mer än att vänta....

Nu är det postat för 3dje gången!

Jag har fått ett nytt läkarintyg angående min ansökan till ett parkeringtillstånd. Hon har skickat in 2 st tidigare, nu är det ett 3dje som sagt & jag hoppas också på det sista! För nu kan jag inte vänta längre... Det första skickade Anna-Lena (husläkaren) in i maj förra året. Så snart 1år sen!

1:a gången hette det att det inte kommit fram. Enligt Anna-Lena är det samma sak VARJE gång vare det sig gäller p-tillstånd eller färdtjänst.
2:a gången så hade hon skrivit att jag inte körde bil alls. Vilket är 50/50. Men det gjorde att dom inte kunde bedöma det då jag hade fyllt i att jag kör bil.
Så nu blir det en 3dje gången & vi hoppas på den sista. För jag behöver verkligen det där tillståndet! Nu ska jag OP, kommer förmodligen sen en tid ha ännu svårare att gå, så då är det jätteskönt att ha ett.

Jag skrev ett brev till henne som ska handlägga ärendet också. Att jag önskar svar så fort som möjligt etc...


Sen det andra brevet jag skickade gick till Anders Vahlquist. Det är AF som behöver ett läkarintyg ifrån specialist. För att dom ska kunna ta ett beslut om min framtid & styrka min EDS. För att FK ska kunna ta detta på allvar & se över mitt ärende en gång till.
Så jag hoppas att även det inte tar för lång tid...

Men nu har jag gjort det jag har kunnat & kan bara vänta..

I morgon hoppas jag dessutom på en kallelse till röntgen, för mitt ljumskbråck. Så det är en hel del som jag väntar på nu som det känns. Jag kan inte påverka det själv längre utan bara snällt vänta.
Det är svårt att tänkta längre fram än tills i morgon då jag inte vet när OP blir av.
Nog för att jag tar en dag i taget, men ni förstår nog vad jag menar..

Jag har förberett mina vänner som ska ställa upp att ta hand om Bazze & Prinsessan Nellie. Men jag kan inte "boka" eftersom jag inte vet dag. Så det får jag hålla öppet.

Hoppas ni har haft en bra helg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0