Nu har det gått 1½ vecka!

Sen jag skrevs ut i från sjukhuset..

& för 2 veckor sen jag lags in. Det går ju inte så snabbt det här!!!
Väntar fortfarande på den där operations tiden. Pga min EDS ville dom att jag skulle OP av den bästa, men de tänkte inte på att jag inte är den enda patienten som är remitterad dit.. När jag skrevs ut & den nya remissen var skickad så vågade han lova att jag skulle OP inom 1 till 2 veckor. Men jag ringde sjukhuset dit remissen var skickad efter 4 dagar så talade dom om för mig att det inte kommer att hända! Så efter nu 1½ v har jag inte ens fått en remissbekräftelse, så nu börjar man bli less! Lever ju mycket begränsat just nu! Snart kommer sommaren också & då vill jag inte vara ny OP.

Idag när jag kommer hem & hämtar in posten så har jag fått ett brev ifrån sjukhuset (där jag var inlagd). Det var ifrån den kirurgen som skrev ut mig. Precis det jag hade diskuterat strax innan med Laila & Lisa. Jag hade redan bestämt mig för att höra av mig & tala om att jag inte kan vänta längre. I brevet berättade läkaren att dom kan inte OP mig den närmaste månaden dit dom skickat remissen. Har heller inte fått något besked när den kan ske. Så om jag fortfarnade har svåra problem så skulle jag höra av mig. För att dom ska ta ett nytt ställningstagande. Men måste säga att jag är förvånad över att dom har hört av sig & talat om hur läget är. För det är jag inte bortskämd med! Det brukar man få ta reda på själv. Det är i alla fall min erfarenhet.


Så det kommer jag göra, höra av mig alltså. För kan inte ha det så här längre! Dom få helt enkelt hitta något annat snabbare alt. Imorgonbitti har dom telefon tid så ska göra ett försök då.
Så håll tummarna nu för mig att det kommer ske inom kort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0