Första dagen utan..

Är nöjd med min dag.

På så sätt att jag har inte haft någon huvudvärk för första gången på 1 vecka & 4 dagar! Fantastiskt!!
Har fått lite gjort som har legat över mig, ett steg närmare våren. Med att ta ner & få upp nya gardiner i vardagsrummet (med hjälp av Ruedee som sagt) , lagt på påskdukar i kök & vardagsrum. Några kycklingar & tuppar på borden & helt plötsligt känns livet något lättare igen..

Imorgon hoppas jag på en lika bra dag & kan göra lite till..

Har försökt att ta det lugnt resten av dagen, för att inte få för ont på andra ställen. Jane har sovit större delen av kvällen. Vet inte om det var så att när Ruedee skulle åka ifrån mig så smet hon ut?! För när jag skulle hänga upp mitt hjärta på ytterdörren så sitter hon vid mina fötter & jamar Hon ser rädd ut & vill in. Så förmodligen smet hon ut då & 1 till 2 timmar senare går jag ut på trappen.

Det slog mig då att hon inte varit runt mina fötter som hon brukar vara. Så det finns en risk att hon var där ute. & vet inte om det är därför hon har sovit sen så mycket av chocken...??

Tarzan är borta sen i fredags :(
Han gick ut då på eftermiddagen & har inte kommit in sen dess.. Antingen är han ute & jagar brudar (kastrerade honom som liten) eller så är han instängd. Jag hoppas på det första alternativet! Alltid lika jobbigt när han är borta! :(

Nu innan värken blir för jobbig ska jag lägga mig på spikmattan & hoppas på bra resultat!

Hoppas ni har haft en bra onsdag?



Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Skickar en STOR påskkram till dig!!! Hoppas du får en fin påskhelg och att kissen kommer hem igen.



Skönt att huvudvärker gett med sig.. hoppas den håller sig borta länge. Det är så sjukt jobbigt med denna huvudvärk.. I perioder har jag konstant huvudvärk..



Jag har precis fått boka en läkartid till min dotter, hon har klagat så länge på ont i ryggen.. tror att hon beskriver det som "trötthet i ryggen" som gör ont... och hon bad själv om en läkartid. Med tanke på min EDS så måste vi kolla upp det och få det dokumenterat.

Håll en tumme på att vi får en bra läkare. Dom har tydligen bara stafettläkare där nu...



Kram kram

2010-04-01 @ 09:20:00
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0