Det går åt rätt håll :)

Vart en tidig morgon idag!

Trodde inte jag skulle orka upp med Felicia i morse när hon skulle. Men antagligen för att jag har vilat ganska mycket nu så var jag som utvilad, pigg?.. Jag gick upp i alla fall, för ville göra henne sällskap oxå. För ibland kan det gå en längre tid mellan gångerna då vi ses.
Vi åt frukost tillsammans, hon åkte & jag lag mig på soffan. Det positiva med att kliva upp var att jag fick se vakna med the voice! :)

Men när det hade tagit slut vid 9 så fanns det inte mycket att se :(
Kände mig då lite trött, så somande till i någon timme tills jag vaknade av telefonen. Visst är det underbart att vakana av telefonen & den i andra änden inte störs utav att den väckt än...
Alltid är det inte lika jobbigt, men idag var det en sådan dag.

Efter ha vaknat till liv igen så kände jag mig hyfsat pigg i kroppen. Det kliade i fingrarna av allt som behövdes göras runt om mig.. Som att; dammsuga, diska, tvätta, plocka, klippa klor, trimma hundar, städa badrum ja listan kan nog bli lång....
Men jag tänkte att diska kanske jag kan göra?
Lite svårt när man har svårt att stå, men vad gör man inte när man inte har något annat val?!
Det var inte mycket, jag hade varit duktig att hålla undan innan jag lags in så det var några glas, tallrikar mm.
Efter att ha diskat & tvättat en maskin så kom tröttheten, feber känslan & värken!

Har gjort betydligt mer än min förmåga idag! Mycket ont! Men är nöjd att få det gjort, för jag kunde inte se det!!!
Det är svårt att se allt detta när man legat ett bra tag, man vet inte när man gör det nästa gång heller & det är redan så mycket annat jag behöver hjälp med....

Sen kan man ju själv eller hur? ;)

Fick 2 viktiga samtal gjorda idag också :)
Ett till AF, för att tala om vad som har hänt & vad som sker. Med mina ljumskbråck... Fick då veta att jag kommer få ersättning efter den 31 mars. Men då är det inte under introduktionsprogrammet längre utan någon annan typ. Men det viktigaste är att jag får pengar!!

Regeringen har inte tagit något beslut än vad som sker med OSS!
Det tas heller inte förns den sista mars!

Sen ringde jag till sjukhuset där jag låg inne för att fråga efter ett sjukintyg. Fick inget när jag skrevs ut. Då sa hon att du får ju vara hemma 1 vecka utan intyg. Men förklarade då att jag behöver det till FK för att visa att jag inte är OK för att jobba. Vad som händer i mitt liv etc.
Så hoppas nu på att jag får ett, men räknar inte med att det kommer gå så lätt. Har gjort detta tidigare... Så erfarenheten har jag :(

Det strular frotfarande på blogg.se så det är problem att kommentera vissa inlägg & ibland händer det att det ser ut som om jag har publicerat inlägget men i själva värket så har jag inte det.. Säg gärna till så jag vet & kan återgärda felen. Tack!

Väntar på en OP tid fortfarande kommer den inte med posten i morgon ringer jag! Jag vill inte gå så här längre, vill göra det nu! Så jag kan läka ihop sen & fortsätta mitt liv..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0