Behövs inte mycket nu...

för att utlösa migränen.
Kunde inte ligga kvar på soffan, så fick flytta mig in i sovrummet.

Det pulserade & dunkade i huvudet, var yr, mådde illa & hade mycket ont!
Smorde in mig med Heat Lotion, tog diclofenac & lag mig på spikmattan med ögonbindel på. Som tur var hade jag vädrat lite så sovrummet var svalt & skönt. Efter 1½ timme kunde jag slut in, men vakande efter 20 min av hundarna.

Sen dess har jag legat & suttit på soffan. Ska krypa ner i sängen nu tänkte jag. Imorgon bitti kommer Ruedee på besök. Så ska försöka få några timmars sömn innan dess...

Har talat med läkaren idag också om min OP. Han ska kontakta ett annat sjukhus för att se om dom kan OP mig? Sa till honom att jag inte har något liv nu, kan inte gå ut & har ont. Vill inte gå på kryckor en sommar till. Så hoppas att det inte ska gå lika lång tid igen..


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej Madelaine,



Usch och fy, vilket elände du har just nu! Inte roligt alls, det förstår jag. Och det kan ingen som inte varit i den situationen ha en aning om. För dem som inte lever är det så lätt att säga; "bit ihop, häng med, kom igen" utan att tänka på vilken uppoffring och ansträngning man ändå gör. Jag vet att jag brukar säga att det är man själv som blir lidande av den attityden och humöret man väljer och självklart ska man inte begrava sig i sitt elände men ibland måste man bara få tycka lite synd om sig själv. För att sedan spotta i nävarna och komma tillbaka. Lustigt nog har de flesta EDS:are jag träffat på haft ett särdeles gott humör och utrustade med en stor portion kämparanda. Kanske för att vi vet att vi tvingas leva med detta h...vete och kanske också för att vi sällan och aldrig får något gratis utan måste dagligen kämpa och strida med sjukvården och myndigheterna. Men det gör oss också till riktiga krigare! En riktigt skön och smärtfri påsk önskar jag dig!/Carro (Gummigumman) Ps. Då jag är lite (mycket) nyfiken av mig har jag försökt leta bland dina äldre inlägg men inte hittat vad det är för op. tid du väntar på? Är det något i ryggen, höfterna eller är det ljumskbråcken?

2010-03-31 @ 14:52:58
URL: http://gummigumman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0