Sommar!!

Haft en bra dag trots hettan som är nu.

Jag klagar inte för när det är så här varmt så mår min kropp som bäst! Så man får anpassa sig helt enkelt efter värmen... Men det är lättare att vara på gården än hemma..

Har tillbringat natten som var i trapper kojan & hela dagen idag i stort sett på gården utom dom 2-3 timmarna vi var på stranden. Det var vi medans Lisa var till apoteket, så passade jag & barnen på att bada, åt en glass & njöt av sommaren.

Nu ikväll har jag borstat på hästen & mest varit tror jag. Man orkar inte så mycket mera än så när det är varmt. När det sen blir svalt på kvällen är man för trött för att börja med något. Vi tog in stona & fölen idag så dom slapp undan bromsen ett tag. Det är hemskt nu för dom! Bromsarna äter på dom så de är blodigt på djuvret.

Bazze & Nellie flåsar mest hela tiden var dom än är någonstanns. Sen är dom inte så smarta att gå å lägga sig där det är svalare, utan händger mig hack i häl hela tiden...

Får se om jag får låna en dator från & med i morgon...? Det visar sig... Vill ju blogga mina bilder!

Hoppas ni över lever värmen där ute...!




Kommentarer
Postat av: Allt om EDS

Hej vännen. Hoppas du hade en bra semester! Jag ville bara meddela dig att jag har valt att låsa båda mina bloggar, tills vidare. Jag har skrivit lite mer om skälen bakom detta på forumet. Bloggarna kommer att vara stängda tills dess att jag vet hur jag vill göra med dem. Dom som vill kontakta mig gör det via forumet eller mailen (mailadressen finns på forumet under min kontaktinformation). Kram!

2010-07-17 @ 09:46:13
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0