Dagens möte..

Så har fredagen gått mot sitt slut & det är inte många kvar tills det är lördag.

Som sagt skulle jag träffa min handläggare på AF idag. Hade mycket svårt att komma upp när jag inte kunde somna igår. Gick upp, men somnade om på soffan igen, när jag vaknade så hade jag 20 min på mig! Hann i tid, men inte det roligaste att stressa..

Hur som helst så gick det bra på de sättet att hon är på "MIN" sida. Sen kunde hon inte hjälpa mig med att lösa pengafrågan. Fick berätta lite mer om min situation, vad som kan hända om jag överanstränger mig. Hon blev helt förtvivlad & tycker att FK måste kolla över mitt ärende igen! Så ska ta med mig alla dokument från 2006 nästa vecka när vi ses igen. Så ska hon försöka bilda sig en så bra bild som möjligt av min situation. För hon sa att det är absolut INTE meningen att jag ska bli sämre av detta!

Det är ju en stor risk att det blir så om jag ska gå igenom allt detta dom begär. Under dessa 3 månader kommer vi inte hinna komma igång i alla fall med någe större mer att kolla över allting. Så det skulle ha varit skönt om det hade blivit som jag hoppats på med Uppsala Akademiska sjukhuset. Nu är det inte så, jag har tid där om ca 3 veckor först. Men det mötet är OTRILIGT VIKTIGT!

Hon säger det att det är många som är på AF nu som inte ska vara där. För det inte så att man blir bra bara för att det blir ett nytt datum. Utan det kan ta tid, år, eller aldrig. FK säger att dom har handläggnings tid, men det har AF oxå. Men bara för det så kan man inte bara lämna oss, sa hon på AF. Vilket känns skönt att höra.

Kom på när jag kom hem att jag hade kontakt med Alfa-kassan förra månaden om min ersättning. Den tjejen jag talade med då sa att jag inte kommer få ersättning ifrån dom dessa första 3 månader. Men nu säger FK precis tvärtom. Så det pappret AF & A-kassan ska ha för att bedöma min ersättning har inte dom fått. Pga vad hon sa till mig. Så läget har förändrats helt & hållet, så nu står jag här med skägget i brevlådan.

Blir matt!!!

Nu måste jag leta fram alla papper som har kommit från läkare, FK & AF etc, sen juni 2006. Ni kan ju tänka er att det är en hel del! Hoppas att det kan hjälpa mig. För så här kan dom bara inte behandla mig! Jag har blivit sämre & sämre, nästa skov kommer inte bli lättare & om jag kommer bli av med kryckorna den gången är frågan..?!

Så det är mycket viktigt att allt detta kommer fram till som. Nu är det dax att lägga undan duktiga Madeleine ett tag. Tala om för dom hur verkligheten är! För är det någon som känner mig bäst så är det trots allt jag själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0