Kommer jag orka, kommer tiderna krocka?

Vill börja att tacka för alla fina kommentarer & erat fina stöd!

Det är väl behövligt just nu för att finna någon ork att kämpa. Jag har även legat hela dagen idag, med något mindre feber. Men har ont fortfarande & har haft en jobbig huvudvärk.

Känner inte att det är någon mening med att åka in akut då dom inte gör någonting åt det om inte tarmen har fastnat. Idag har jag inte kunnat tagit citodon heller för det är inte tillräckligt! Så det är lite knepigt... Som vanligt känns det som. Men hoppas på en OP för så här orkar jag inte ha det. Det är tillräckligt med värk ändå. En sak när jag inte hade ont av bråcket, men nu är läget förändrat.

Hoppas det ligger en kallelse i brevlådan i morgon. Men inte att det krockar med min tid på UAS på tisdag. För det är otroligt viktigt också. Så det känns helt klart osäkert allt nu, kommer jag orka ta mig till Uppsala?.. Men jag får göra som jag brukar, ta en dag i taget helt enkelt. Jag kan inte göra mycket mera.

Det är otroligt tur att jag har underbara djur som är förstående, när matte är sjuk. Dom stöttar mig & gör att jag orkar.

Just nu är jag insnöad. Måste be någon komma hit så jag får hjälp med att skotta snö. På baksidan är det bara tur att hundarna håller sig innanför staketet. Man är lite nervös att man ska hitta dom på andra sidan, snön är ändå  ordentligt trampad där efter dom, men det har ju kommit så mycket nu!

Ja ni ser ju själva hur det ser ut på baksidan... Ett under som sagt att dom inte går över staketet.
Ser ni grannen uppe på taket som kom med på bild? :) Han är väl kamouflerad bland träden.


Kommentarer
Postat av: Sussi

Håller tummarna att ingen krock blir! Huga ser ju farligt ut på taket! de ju inte "lite" snö ni har fått!!! Fast man ska nu se de positiva. Gamlingar säger ju att kommer de mycket nederbörd på vintern så kommer de lite på sommaren :)

2010-02-22 @ 21:19:58
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0