Mycket händer under OS, för många skandaler?!

Vet inte vad som händer på OS?!

Innan det ens har börjat så är det ett dödsfall som inträffar. Tror inte en människa kan ha missat det. Det är herrarna i rodel ska göra ett träningsåk. Rent tekniskt sätt så skulle man kunna åka ur på det stället dödsfallet sker. Det är en järnstolpe som står ner i backen strax utanför. Hur kan man ha en stolpe där utan ett skydd när det tekniskt sett ska gå att åka ur!!!
Sådant får bara aldrig hända! Men det gjorde det.

Det har varit si så där för funktionärerna! Först så släpper man iväg tävlande för tidigt i damernas jakstart när AC ska starta så får hon komma iväg 13-14 sek för sent! Sen gör man om det när herrarna ska köra sin jaktstart. Då denna gång när Ferry ska iväg, samma sak. STOR SKANDAL!!

Man har pratat om att ena hoppet i störtloppet är för högt, man försöker åtgärda det. Men gör det inte tillräckligt Så när det blir ANJA`S start så gör hon en fruktansvärd krasch!!  Faller i över 100 km i tim & faller 60 m ner i backen. Den kunde ha gått mycket illa! Det är må marginaler & man får inte tumma på säkerheten!! Hon kommer som tur är undan med en lårkaka. På vaden. Så starten var osäker idag, men hon gjorde det. Det var damernas superkombination. Hon skulle ha missat men tog beslutet några minuter innan start.

Så inget bra för funktionärerna så här långt & jag tycker att det är för många & stora missar. Sådant som bara INTE får hända på OS!!!
Eller vad säger ni?


 

Sprinten för H/D gick det inget vidare. Inga herrar till final. Men Anna Olsson var det, kom in på 4:de plats efter en hård fajt om 3 platsen. Så det vart som förra OS en 4:de plats för henne. Men det ser bra ut inför stafetten. Hon är i topp from!

Damkronerna förlorade stort mot Kanada. 1-13 blev det, det var en väntad förlust. Så det blir nya tag tills nästa match.

Tre kroners vann sin match i natt mot Tyskland med 2-0. Skönt med en vinst i starten. Fördel med att vinna de första matcherna är att dom som gör det kommer gå direkt till semifinal. Så då sparar dom lagen på krafterna. Kul! Såg nästan hela matchen då jag hade en sömnlös natt... Se om dom kan försvara sitt OS guld? Dom säger att Kanada & USA är favoriterna.

Damerna i curling vann sin match mot Schweiz Skönt, bra match från Sverige.

Skidskytte
 gick det inte bra för Helena eller AC. Så gissar att de är tungt nu. AC hade en bättre placering, men Helena var inte sin fina form.. Tråkigt nog. Men det kan vara för att det är hennes första OS.

Herrarna i curling förlorade sin match mot Kanada. Det var inte deras dag idag. Men å andra sidan är Kanada favorit tippade oxå USA. Dom har ju vunnit dom andra 2 så det är ok. Dom spelade inte lika bra som dom tidigare matcherna idag. I curling spelar dom 9 omgångar så det känns lugnt.

Det är mycket att titta på ikväll oxå. Just nu pågår jaktstarten för herrar i skidskytte. Vi har hopp om Ferry idag också. Han har dock en bom hitintills...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0