Gårdagen, tog den som den kom.

Slocknade!

Igår så försökte jag ha en återhämtnings dag. Tog det lugnt och gjorde det som kändes bäst för stunden. Var  fruktansvärt trött när jag vaknade på förmiddagen, som vanligt. Men sen istället för att ligga kvar i sängen så bestämde jag mig för att flytta till soffan. För annars står hundarna utanför dörren & ger ifrån sig ljud så jag inte kan sova. Så då är det bättre att ligga på soffan i den synpunkten.

Somnade om ganska omgående efter jag hade ätit min yogurt. Men kunde inte riktigt koppla av eftersom jag väntade ett samtal ifrån mig läkare. Sen var jag tvungen att ringa Alfa-kassan för femteelfte gången. Nu vet jag att dom har papprena som dom behöver, men det kommer dröja ytterligare dagar innan jag får veta vad jag får. Sen ska ju FK betala ut dom också!

Så det lär väl bli några samtal till innan detta är färdigt.

Tog mig upp till gården fram mot kvällen för att hundarna skulle få komma ut & leka. Tog in en häst för att borsta lite på. Det är en slags rehabilitering för mig, avkoppling och läkande. Medans kunde Bazze och Nellie springa som dom villa och leka i snön. Vi var väl där i ca 1½ timme. Och det hann bli mörkt ute.

Sen när jag hade kommit hem, var jag för trött för att laga mat, så det vart gröt, lingonsylt & mjölk till. När jag sen lag mig på soffan så somande jag ganska snart. Trött, matt & ont! Så när jag vakande var det bara att flytta sig till sängen, lag mig då på spikamattan en stund för att få en bra nattsömn. Men när jag skulle ligga på den från rumpan till halvvägs upp på ryggen så gick det inte längre än 5 min, för stod inte ut! Vet inte hur jag ska kunna förklara känslan, men det går ut som några slags strålar i hela kroppen och det är omöjligt att slappna av. Men resten av ryggen gick bra, och jag kunde somna skönt sen.


En gammal blid tagen för ca 4 år sen... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0