Kärt återseende

när jag träffade Carina efter en lång tid sen sist!

Räknade ut idag att vi har känt varandra i 8 år nu. Det känns inte så, men samtidigt gör det de, om ni förstår vad jag menar.
Vi lärde känna varandra under den tiden när jag utbildade mig till frisör & hon drev en frisörsalong tillsammans med en vän. Då hade jag min APU (arbetspraktik utbildning) hos dom sista året på gymnasiet. Sen vart det att jag startade eget företag & hyrde min stol på deras salong i 2 år.

Under tiden när jag utbildade mig så lärde vi känna varandra & jag å Carina fick en nära kompisrelation. Vi gjorde allt tillsammans, firade födelsedagar, festa, skratta, grät, ja ni förstår. Det var även en tid då jag bodde mer eller mindre hos henne. Då hade jag flyttat ifrån mitt ex & väntade på att hitta något nytt. För det var inte så roligt att flytta hem igen & få det att fungera med min familj som då hade fått helt andra rutiner än jag själv. Så då vart det naturligt  att jag spenderade tiden hos Carina, eftersom vi jobbade ihop också så passade det sig bra. Sen det viktigaset så trivdes vi tillsammans & hade mycket gemensamt.
Det höll på bli att jag flyttade in i lägenheten mitt emot henne, men dagen innan flyttlasset skulle gå så drog dom tillbaka kontraktet. Mycket snopet!! 

Sen när jag bytte jobb, efter en tid även hon & det hände mycket i våra liv. Då är det lätt att som många säkert känner igen, att man glider ifrån varandra. Sen när man springer på varandra eller hörs på telefon så säger man att nu får vi ta tag i detta & ses, men tiden går. Så denna gång när hon hörde av sig så sa jag att nu bokar vi en dag! Och så blev det. Idag 3 dagar senare så sågs vi efter att inte ha setts på över 1 ½ år... Varav dom senaste gångerna har varit då jag kommit förbi hennes jobb eller liknande.

Mycket kul att få tillbaka kontakten och när vi sågs idag kändes det som om det var igår. Hade så klart massor att prata om! Det har ju minst sagt hänt mycket bara i mitt liv, har tex 1 hund  till & 1 katt till. Hon har flyttat, bor nu med sambo & nu ett barn tillsammans. Bara där finns det hur mycket som helst att prata om.

Idag hann vi uppdatera i 4 timmar, av våra liv. En snabbrepris ;)

                                Bilden är tagen för 3½ år sen

Så var helt slut i kroppen efter den långa fikan. Men det väger upp det när man får träffa någon man tycker om. Så efter när hon åkt så lag jag mig på spikmattan, tog tablett, släkte lampan & ögonbindel på. Så efter en ½ timme där och sen med lite mat i magen så var jag hyfsat på banan igen. För det krävs mycket utav mig & min kropp att sitta så många timmar & hålla koncentrationen på topp hela tiden. Men då är det tur att man kan vila efteråt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0