Fick en efterlängtad samtal på f m.


Det var sjuksyster ifrån kirurg mottagningen. Hon bekräftade min remiss ifrån akuten. Hon hade den goda nyheten att det fanns en tid redan på tisdag. Men det skulle bli för tjat med tanke på min tid hos Anders Vahlquist på UAS. Så fick tacka nej till den tiden, kan inte av boka på UAS när jag har fått vänta så länge & det är ett så avgörande läge för mig.

Men hon lovade att titta en gång till & återkomma. Men när det gick 1, 2, 3 tim så trodde jag hoppet var ute. Men efter 4 timmar ringer hon igen & talar om att hon har en tid åt mig på onsdag kl 13. TAGEN!!

Så nu på onsdag alltså ska jag träffa någon på kirurg avd där dom ska göra en bedömning om det blir en OP eller inte??

Eftersom jag fortfarande har ont så hoppas jag på en OP ändå. Även om jag helst inte vill operera mig, då det alltid finns risker. Men kan inte ha det så här heller. Som det är nu oxå så blir man lite rädd & osäker. För man vill inte att det ska bli värre eller skada sig mer.

Tänkte passa på att fråga vad Anders Vahlquist tycker om mitt ljumskbråck? Vad han anser är bäst? När jag har chansen.. Ja är inte orolig för länkningen, för har gjort 2 OP som har läkt fint & sytt ett ex antal gånger utöver det.
Så nu är det en STOR DAG i morgon & har mycket förväntningar på besöket. Så håll tummar & tår för mig nu!!
Lovar att höra av mig så fort som möjligt sen i morgon kväll...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0