Hade aldrig gjort det själv!

Sitter & njuter av mitt rena fina hem!

Helt & hållet mammas & hennes sambos N förtjänst! Fick ett samtal på eftermiddagen, dom bjöd in sig på middag. Ja mat hade hon med sig såklart ;)
Vi avnjöt middagen, Sofia var med också, kul att få träffa henne (min yngsta syster). Sen susade det bara till!! Jag hade tvättat mina julgardiner idag till köket i en förhoppning om att dom ev skulle komma upp innan jul/nyår. Rassel så satt dom uppe, disken var borta, sen kröp N på knäna damsög varje litet hörn, efter gick mamma med moppen! Innan dom åkte slängde hon in en maskin tvätt åt mig. Jisses!

SÅ TACKSAM!! Hade aldrig kunnat fantisera om att få detta gjort innan jul! Men nu är det sååå FINT! Mysigt.... 

Och skam den som ger sig! Jag har 2 st elljusstakar (har skrivit om dom i något tidigare inlägg), varav den ena hade Jane ner 2 ggr förra året så den slocknade. Fick inte igång den, trots nya lampor i år. Den hade stått de veckor jag legat inne nu. Så tänkte jag nej jag lär ju pröva en gång till, så helt plötsligt så lös den! :) Nu har jag en i köksfönstret också :)

Så nu kan jag lägga den lilla energi jag har på att ställa fram lite tomtar & det är rent!... Mys, det blir en jul hemma hos mig också till slut.

TACK SNÄLLA för eran insats!! De värmer i mitt hjärta ♥ Sen är det alltid trevligt att få besök av er... PUSS på er...


Kommentarer
Postat av: sussi

välkommen hem! LÄste i kapp de bloggar du skvivit sen du kom hem. Sjukvården är så sjuk att de är skrämmande! Undra när de ska börja fatta att ALLa inte är stöpta i samma form och de fungera inte på ALLa kroniska smärtpatineter"Gilla läget lev livet utan smästilande lär dig leva med smärtan" jag blir så ledsen och arg när jag läser hur ni behndlas som skit och får lida kram

2010-12-21 @ 08:45:37
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0