Blev inte som jag tänkt mig, men bra ändå.

Idag har det varit segt, så inget besök på gården blev det..

Jag kunde inte somna igår, tittade på klockan sista gången vid 5 på morgonen. Lyckades somna, men har inte sovit någe vidare.. Vaknade sen på eftermiddagen & legat på soffan sen dess.

Men efter hockey matchen så kände jag paniken & en STOR längtan efter frisk luft. Att få njuta av den tillsammans med min lilla Prinsessa. Så sagt & gjort klädde jag mig, gick ut utan att veta vad eller vart jag skulle gå. Men det vart en sväng genom lekparken i solen, tränade inkallning & fot. På vägen tillbaka så mötte vi Elin & hennes kompisar, Nellie överlycklig att se sin lekkompis.

Tittade in hos faster innan vi var hemma igen, så vi var nog ute 1 timme i alla fall (dock så gick jag inte en så lång promenad som 1 tim, för det kan jag inte. Men är SÅ glad att jag tog mig ut & kunde gå en liten sväng det räcker för mig). Mycket skönt! Men nu är jag åter installerad framför tv & tittar på körslaget...

Har pratat med Ruedee. Bazze mår som en prins & har full uppmärksamhet, men trodde inget annat heller. Barnen är glada att få ta hand om honom också, vilket jag tycker är kul.

Nu faller mörkret utanför fönstret & ljusen är tända. Så nu tänker jag njuta vidare av denna lördagskväll, trots huvudvärken.

Hoppas ni får en fortsatt mysig & trevlig lördagskväll!


Kommentarer
Postat av: Renée

Inte roligt när man mår dåligt men som du skriver så kan lite frisk luft och ett snack med några vänner göra att man känner sig lite lättare inombords... Hoppas att du får en bra vecka men massor av sol! Många kramar...

2010-04-25 @ 21:06:36
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0