Något går åt rätt håll

i alla fall..

Nu har jag tillbringat dag nr 2 på soffan..

Har fortfarande feber, lite högre idag, ont, men "bara" huvudvärk. Men det är stor skillnad på migrän & huvudvärk! Men vet inte riktigt hur jag ska orka imorgon, men det får jag ta då. Dessutom är det inte så tidigt så behöver inte stressa, vilket är mycket bra!

Har lyckats tömma ut en burk med hundgodis & iochmed detta så välte någon av hundarna en blomkruka, så nu ligger det jord bakom ena högtalaren. Men kan & orkar inte ta bort det... Skulle ta ut tvätt ifrån torktumlaren, då står skurhinken nedanför, det är som gjort för att tappa något i den. Vilket jag gör, en ren strumpa åker ner i den. Tur i oturen var att moppen stod i blöt, så har i alltså inte skurat golvet med vattnet...

Disken breder sig ut över diskbänken & sängen skulle jag har bäddat rent för lääänge sen! Men har inte haft ork & kraft till det tyvärr.. Det känns jobbigt när man tänker på det, att en så enkel sak som att bädda rent är så krävande. Men på någe sätt får & lär man sig acceptera detta, det är vissa dagar som är jobbiga. Men det har väl alla, jobbiga dagar.

Har fått besked idag, att jag får beviljad sjukresa tills på måndag. Då jag sak träffa läkaren som ska OP mig för ljumskbråck. Så nu kan jag koppla av & slippa oroa mig att jag inte kommer dit.

Min vän Laila var å tittade till mig idag, hon kom med en kasse post! Det var fullt i min låda... Sen hade hon med sig en fruktsallad, som jag ätit förut & vet att den är mycket god. När jag öppnade burken kunde man känna en söt, härlig doft av färsk frukt! Önskar att man kunde lägga ut doften på bloggen.. Sen var det några avocado, som jag älskar. Åt först fruktsalladen som efterrätt & har avnjutit en avocado till hockeyn idag :)


Tack Laila ♥


Kommentarer
Postat av: litentanta

Du är alltid så klok trots dina krämpor, önskar att jag kunde anamma det sättet. Hoppas att de här två veckorna går fort och att värken sitter kopplad till bråcken i allra högsta grad!



Fredagskram på sig!

2010-04-30 @ 18:04:43
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0