Man glömmer bort det viktigaste!

Har tittat på hockey finalen mellan Djurgården & HV71 hur det gick tar vi en annan gång!..

Gjorde ett avbrott när Arn började & såg det, har sett alla avsnitt, tycker det är mycket bra filmer! Men det är så jobbigt med reklam som förstör stämningen Känslorna man har under filmen avbryts av reklamen, samma sak är det i hockeyn nu! Dom verkar ha reklam hur som, var som, när som! Enda gången raklam inte visas är när det är en barnfilm. Men där går gränsen, jag tycker är helt rätt!

Spänningen av filmen, hockeyn & trädgårdsarbetet har gjort att mina muskler är mycket ansträngda & spända. Fick inspiration i tv  programet förkväll tidigare ikväll när dom tipsade om olika hälsotips hur man kan ta hand om sin kropp av det man har hemma.
Som att göra en ansiktsmask av papaya, handinpackning av banan & smör. Peeling av kaffesump, fotbad med pelargon & apelsinskivor, massageolja av solrosolja, citron & vaniljstång. Man ska alltså in princip kunna använda vad som helst... Som får kroppen att bli fin & må bra. Lisen Sundgren heter hon som tipsar om dessa behandlingar & har också skrivit 2 böcker om detta.
Lyxigt hemmaspa med Lisen och Victoria
Lånat klipp ifrån tv4.se där Lisen visar hur man kan göra.

Så tog fram min massageolja som är av naturliga materiel & har masserat händerna & ansiktet. Mycket skönt!
Nu känns det mycket bättre & huvudvärken som var på G släppte. Blir 2 flugor i en smäll, då ansiktet & händerna som är torra får en riktig återfuktning.

Man borde få in detta i sina vardagsrutiner, för det är ju så skönt & tar inte lång tid. Avkopplande är det också, plus skulle vara om någon gjorde det på än ;)
Gjorde det samtidigt som jag tittade på tv, så för dom som "inte har tid" så tar det ingen tid ifrån än om man gör så.

Nu börjar klockan dra iväg & tror att jag ska lägga mig medans jag fortfarande är i den här sköna avslappnade stämningen i kroppen..

Vad har ni för avslappnings rutiner?
Hur tar ni hand om eran kropp för att må bra?



Kommentarer
Postat av: Allt om EDS

Ett varmt bad är något jag unnar mig ofta för det får mig att slappna av. Sedan gillar jag massage och olika spa-behandlingar. Vi brukar åka på spa en gång per år och då passar jag på att njuta maximalt. Ser fram emot årets resa som blir i sommar. Känner man sig lite nere kan det vara rena terapin att raka benen eller föna håret (jag orkar normalt sett inte göra något annat än att låta det självtorka).

2010-04-20 @ 07:06:37
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se
Postat av: Sussi

du får begränsa att kolla på hockyn. Är de för spännande match så du spänner dig stäng av. Skämt och sido vet hur sportintresserad du är ! De nog balsam för själen din!

2010-04-21 @ 20:00:24
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0