Mina loppisfynd!

Efter 2 dagar med fullt ös så var jag alldeles för trött igår när jag kom hem för att sätta på datorn.

Somande istället på soffan med TV på.
Hade bestämt med Laila att kanske göra något fynd på en loppis som är varje lördag mellan 10-14. Och för att göra dom bästa fynden som många andra ville så var vi där vid öppningsdax. Vilket är tidigt för min del att komma igång på förmiddagen. Det är en mycket trevlig loppis på så sätt att det är organiserat allt i färg, sorterat, uppställt fint på hyllor & prismärkt. Finns ALLT! Det fylls på med nya saker 1 gång i veckan.

Men ska man fynda ordentligt så ska man... Hann inte mer än att komma in där så hittade jag mitt första fynd som var ett brickbord. Som jag länge velat ha, men inte tagit mig råd till. Detta var i gott skick & framförallt väldigt billigt så slog till på en gång...



Sen fortsatte fyndandet men en memo tavla. Ni kommer kanske ihåg att jag glömde ett läkarbesök för ett tag sen. Jag har tittat på en whiteboard tavla som har datum på , där jag kan skriva upp dom viktigaste sakerna. Men den jag tittade på då kostade 150 kr, vilket jag inte hade pengar till. Men nu på loppis kostade den 5 kr, då tvekade jag inte ens! Så nu i framtiden så räknar jag med att jag inte missar några läkarbesök ;)



Har även eftersökt brödkorgar av en mindre modell, som jag hittade 3 st i olika sorlekar & helt nya dessutom.
30 Kr för alla tre!


Har eftersökt ljuslyktor i lila till mitt badrum, det stod 2 st & väntade på mig, priset gjorde inte saken sämre nu då jag betalade 5 kr st.



Tycker om att läsa böcker av svenska författare. Hittade 3 st pocketböcker av 3 olika författare som jag har dom andra böckerna utav, oxå dom 5 kr st! Mycket bra priser för min plånbok!!



Har eftersökt ett glöggset, nu hittade jag ett komplett i koppar & mycket fint skick!



Så med dom fynden gick jag hem därifrån mycket nöjd!!! Även Laila var nöjd med sina fynd hon gjorde. & men den dagens bra affärer så tog vi med oss thaimat hem till lunch som Laila bjöd mig på! Tack så mycket för trevliga utflykten & goda lunchen!

Sen var det hem en snabbis & ta en kort powernap innan jag skulle iväg igen.


Kommentarer
Postat av: Katta & Doriz

ÄLSKAR loppis!! Jag var på det förra fredan och har lagt undan saker som jag ska hämta imorgon. Bla hittade jag två beanbags som jag ska ha till säng till Doriz.

2010-04-18 @ 17:51:11
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0