Ännu en underbar dag i solen med nya vårtecken!

När jag skulle titta på Efter Tio så somande jag 1 timme in i programmet.

Då hade jag varit vaken i 3 timmar & behövde en powernap, den blev 1 ½ timme lång. Sen tittade jag på hem till gården, 2 avsnitt innan min kropp var i from för att börja dagen. Dock var inte huvudet riktigt det, men optimistisk som man är så tror man det bli bättre. Klädde mig, öppnade sovrumsfönstret & altandörren för få frisk luft inne. Sen gick jag ut med djuren, en kopp kaffe & två mackor.

Det var mycket varmt!
Jag satt direkt i solen, men i le. Så var tvungen att ta av mig dunvästen. Där kunde jag njuta av våren med en tidning & lunchen.. Medans lyssnade jag till måsarna som passerade, gulsparvarna som satt i träden & kvittrade. En citronfjäril flög förbi som Jane fick syn på & hoppade efter. När jag vände mig om satt en nyckelpiga i vinbärs busken. Det är så roligt att se alla dessa vår tecken!

                     Lilla nyckelpigan, lite suddigt men det går att tyda :)

Sen vart det helt enkelt för varmt där i solen & var tvungen att resa på mig & göra något. Men var tvungen att ta en diklofenak innan det skulle bli migrän istället för en vanlig huvudvärk. Tog även på mig solglasögon & en keps hade jag redan på mig. Sen kasta jag lite boll till hundarna, rensa lite löv i den sista rabatten jag hade kvar. Fick se allt som är på väg upp ur jorden, som gullvivor, liljekonvaljer, förgätmigej, rödbladig alunrot, & löjtnantshjärta , fyllde på med frön åt fåglarna. Sen var det dax att vila igen & en påtår med kaffe...

Nellie, Bazze strosade runt & låg även dom & njöt av våren. Mendans Tarzan & Jane röjde omkring. Jane klättrade som en galning upp & ner i träden...

Hon ser ut att trivas där uppe, bra sikt har hon också :)
Man är lite orolig, men tror inte jag behöver vara det, hon tar sig lika bra ner som upp!


Vi var nog ute 3 ½ timme, det var ju så skönt att man inte ville gå in. Men när kroppen säger ifrån så gör den.. Hoppas jag hinner med det viktigaste innan min OP! Ska till läkaren om 2 veckor där jag ska OP. 

Jennifer ringde på e m, vi har inte setts på länge nu när hon börjat jobba igen. Så en fika passade bra :)
Slängde ihop en kladdkaka á Madeleine special ;)
Lägger ut mitt recept imorgon..

Vad har ni gjort idag?
Vad har du sett för vårtecken?


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0