Svårt när inte läkemedlena räcker till..

Jobbigt var det när jag vakande i morse!

Ja, jag var upp först på morgonen & kissade hundarna.. Men gick å lag mig igen då jag inte var i from för att starta dagen. Hoppades på att var i bättre form när jag vakanade nästa gång. Men så blev inte fallet :(

Det var en lång dag igår med en sömlös natt innan. Vilade inget under dagen så var helt slut när igår kväll. Vilket inte är så konstigt egentligen..
Har legat på soffan nu, men huvudvärken vill inte ge sig, tabletterna har verkat men räcker inte till. Så nu har jag tagit en skön & varm dusch, gjort en inpackning, klätt mig varmt, druckit en kopp kaffe & tänkte ta lite frisk luft tillsammans med djuren på baksidan.

Har ju höjt min Nobligan Retard nu från 100 mg morgon & kväll till 150 mg morgon & kväll. Så hoppas att det ska hjälpa mig mer & hålla smärtan i schack! ( självklart med läkarens ordnationer)

Men det tar ett tag innan medicin ger sin fulla effekt. Har inte fått min kallelse än till smärtrehab, så det lär nog ta ett tag till..

Det blåser idag, men solen är framme. Men det är bra så det torkar upp ute :)

Vad ska ni hitta på idag?




Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Precis så har jag det nu också! Vad gör man när inte medicinerna räcker till?? jag ska till min nya läkare om en vecka och diskutera detta med honom. Hoppas att han kan skriva ut nånting som jag kan ta då jag får smärtgenombrott.



Jag har tramadol 100 mg på morgonen och 150 till kvällen men min läkare vet om att jag ibland får ta 200 mg på kvällen och ibland även på morgonen för att orka med dagen. Men det är ju för att vi har så små barn, jag tror det skulle gå bättre om barnen va större, så att dom klarade sig själv.



Hoppas du får komma till smärtrehab snart, varför måste det ta sån lång tid? och hur går det med din op? har du ont av det oxå?



Kram kram och krya på dig gumman! Ps, det är ju ändå rätt skönt att veta att man inte är ensam.

2010-04-13 @ 19:31:04
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0