Hur ska man veta vad som är lagom?!

Idag var det jobbigt att vakna!

Hade velat somna om & inte behöva gå upp. Men det går inte när man har djur. Vid 6 i morse väckte Nellie mig för att hon var kissnödig. Då höll solen på gå upp bakom träden alldeles eldröd & frosten låg på marken som ett vitt täcke. 

Men gick så klart å lag mig igen efter det & somande om... Det var sen när jag vaknade för andra gången & skulle gå upp så hela kroppen skrek NEJ!
Det värkte i varenda muskel & kroppen som ett stort blåmärke. Det var resultatet efter gårdagens trädgårdsarbete. Känns tråkigt, har alltså fyllt på med jord i 3 rabatter, krattade löv ett par kvadratmeter & planterade 2 st örter i krukor. Så, så mycket är det inte, men för mycket för min kropp helt klart! Trots att jag tog vilopauser hela tiden!
Så idag har jag tagit det mer lugnt. Tog mig upp från soffan & ut i solen vid 13.30 tiden. Men det blev inget gjort i trädgården idag. Torkade visserligen av bordet på baksidan som har stått ute hela vintern :S

Men när jag kom in så hade jag inget annat val än att dra av golven först med dammsugaren & sen med moppen. För det släpas in en hel del skräp nu när dörren är öppen på dagen. Sen har Nellie börjat löpa så det var fläckar på golvet lite varstans..

Men nu när det är fint så kan jag vila mig igen på soffan. Funderar på att fortsätta på gårdagens tema att ta hand om kroppen, med ett fotbad idag. Det var inte igår! Eftersom jag inte har ett badkar längre så får man försöka göra alternativa saker.

Men allra först måste jag få i mig middag framför förkväll har lite thaimat kvar som jag ska äta upp...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0