Har kunnat njuta av en underbar dag i vårsolen!!

Uppe på gården med hundar, barn, vuxna, ja det som förgyller livet & sätter en guldkant på vardagen.

Åkte upp någon gång mitt på dagen, lagom till att Lisa köpt med sig glass till kaffet. Inte fy skam ;)

Har bara varit, njutit & umgåtts, så som det ska vara. Tjejerna byggde en koja tillsammans i halmen som är kvar sen vintern. Hästen som smiter hela tiden fångade småtjejerna in & tog en sväng på i var runt stallbacken. Kul hade dom!

Vi avslutade dagen med första grillningen vid brasan, det bjöds på hemmagjorda hamburgare med tillbehör. MYCKET GOTT! Så klart extra gott när man sitter ute vid en brasa. Det är så bra, man kan kladda, spilla & det man inte vill ha eller tappar tar något djur upp & skräpet eldar man upp i brasan. Inget som går till spillo där inte.

Nu sitter jag i soffan, nyduschad & redo för sängen. Behöver nog inte förklara hur jag känner mig, tror att ni kan gissa själva. Hade jag lyssnat på kroppen idag så skulle jag ha legat på soffan. Men orkar inte hela tiden tänka på allt, som jag får göra så mycket nu för tiden så allt blir så bra som möjligt. Jag har haft en underbar dag & det räcker för mig!

Nu måste jag hoppa ner i säng, taxin kommer 7.00 imorgon bitti!! Så då gäller det att vara klar.


Kommentarer
Postat av: Renée

Nä man kan inte alltid lyssna på kroppen, ibland får man skita i vad den säger helt enkelt. Lycka till imorgon!

2010-04-26 @ 17:07:14
URL: http://www.vimsigamamman.blogspot.com
Postat av: litentanta

Är för trött för att läsa nu men måste tipsa dig om att titta in hos mig, finns tydligen en Göran Söder?... fasan, skrev det ju alldels nyss, som arbetar med att överklaga och "rädda" från stelbenta försäkringskassan! Låter för bra för att vara sant nästan men det är sant! :-)



Kramen o natti!

2010-04-26 @ 23:59:52
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0