Vad mer kan jag göra?!

Ursäkta mig men FY FAN!!!!

Mår illa av värken som jag har nu, svettas som en gris för att det gör sååå ONT!! Kan inte använda högerarmen, har svårt att gå etc... Har en släng feber oxå pga att kroppen är överansträngd.

Tabletterna räcker inte till, prövade smörja med voltaren, men det hjälper inte mot värken. Smorde med heat lotion Aloe Vera, använde min "nyckelpiga" (det är en massage grej som vibrerar) de hjälper de inte ett skit! Spelar ingen roll hur jag än ligger så gör det fruktansvärt ont!

Det gör helt enklet ont hela tiden!

Har använt sittdyna, sko inläggen, korsetten, nack kragen, "fotleds skydd", min tempur kudde ja jag har gjort ALLT för att skona min kropp.

Ska försöka ta mig ork att ringa läkaren i morgon, säga att jag måste ha någe mer att ta till vid denna hemska värk, få hjälp hemma. För som det är nu klarar jag inte ens att bre en macka & resa mig från ryggläge etc... Så ni kan ju försöka tänka er hur lätt det är att sköta sig själv då utan någon som helst hjälp!


Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Men stackare där... ja du måste ju få nåt som hjälper mot dessa värksvackor, varför ska man stå ut med sån tortyr? Stå på dig i din kontakt med läkaren, det är ändå DITT liv och DIN kropp.



EDS är en jäkla skitsjukdom,..... man känner sig sjukare och mer handikappad än de flesta men får knappt nåt förståelse från andra då man enligt dom ser så "frisk o fräsch" ut....



Skickar en styrkekram och hoppas du snart mår bättre!



Kramelikram

2009-11-10 @ 00:33:36
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0