Julsöket är färdigt & stjärnan i julgranen på plats!

Nu äntligen är det mesta på plats...

Har varit med farmor & farfar idag, följde med för att inhandla ett par strumpbyxor. Hade ju totalt glömt att jag måste ju ha något på mig.. Får ta en klänning jag har sen innan, för det finns det inte pengar till, men ett par strumpbyxor hade jag inte. Det tog betydligt längre tid än vad jag hade tänkt mig. Dom skulle även till 3 st olika kyrkogårdar.. Vilket jag inte hade räknat med, kände hur huvudvärken växte & blev värre!

Jag hade lämnat hundarna hemma hos Laila, sa till henne att det tar ett par timmar. Men det tog ju betydligt längre tid! Mycket tacksam för att du ställde upp!

Men jag fick mina strumpbyxor, handlade även pepparkakor, som var slut & fick middag av farmor.

Det jag hade tänkt hinna med under dagen fick jag göra när jag kom hem. Då hade klockan hunnit bli 20.00. SÅ lätt stressad kan man lugnt säga. Farfar var snäll & skjutsade hem mig, med limousinen ;) Nej inte riktigt, traktorn..  :P Men det fanns en baktanke med det, han plogade undan på min parkering :) SÅ SNÄLLT! Fick även med min julgran hem...

Så nu kan jag ta mig fram här utanför.

Under kvällen har jag tagit golven, tvättat ytterligare 3 maskiner, tror jag har kommit upp i ca 17 maskiner tvätt på drygt en vecka nu. Har 2 till 3 st kvar, men det får vara!

Nu är pyntet uppe, dukar på borden, granen pyntad, sängen är renbäddad, har druckit glögg, ätit pepparkaka, känner att jag kan slappna av nu äntligen!

 

           

Nu känns det som även jag kan fira jul!

I morgon blir det julafton hemma hos farmor & farfar med släkten.. Så det blir en LÅNG dag... Så bäst att jag störtar i sängen nu om jag ska kunna komma upp i morgon..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0