Varför tro att det ska bli rätt?!

Ja jsut det var till apoteket för att hämta mina mediciner...
Då visar det sig att ingen stecolid har dom skrivit ut!!
Sen Nobligan/Tradolan har dom skrivit ut endast 20 tab!!
Blir sååå JÄVLA less!!!!
Förra gången fick jag 20 tab, men för att kunna testa hur jag reagera mot dom, nu när jag skulle fortsätta med dom så skulle det vara i större förpackning!
Men nej då inte da....!!!
Varför skulle det bli rätt...?!
Så nu måste jag ha nytt recept igen om 10 dagar, dessutom kostade det 80 kr eftersom mitt frikort har gått ut att hämta medicinen. Så då får jag väl betala det igen.... För pengar som jag inte har.....

Har haft sådan fruktansvärd värk idag!!
Sen nu kan jag inte sitta upp utan ligger i sänge för att skriva dessa blogginlägg...
För nu har jag inte tillräckligt med smärtis..
När ska det bli ett slut på detta?!?!?!?!?!

Orkar FAN inte!!


Kommentarer
Postat av: Mamma med Mera

Hej vännen. Jag förstår precis din känsla. Man är på väg att ge upp, skita i allt. Man är så less på att vara den som hela tiden ska måsta kämpa och kriga för sin egen rätt.



Men håll ut. Bara du får ordning på det här med medicinerna och det börjar rulla på, så kommer det att kännas lättare.



Försök att inte ge så mkt energi åt allt det här strulet. Se till att vila och göra ingenting nu när du inte har värkisar att ta till. Jag vet att det inte är lätt men försök.



Jag har ju ätit tradolan till å från under flera års tid. Har oxå haft ett elände med alla recept, läkare som lovat att skriva ut men glömt. En massa samtal som fåtts ringa, sitta i tfn köer, ringa och boka tid för att nån ska ringa upp från vårdcentralen, sen fått höra att ens läkare är på semester... osv.. det är skitjobbigt och man vill bara lägga sig ner och i princip dö för att slippa allt.



Men håll ut, snart har det ordnat sig.

Tänker på dig och skickar en massa stöttekramar.



Kramar i massor / Pia

2009-08-05 @ 14:13:52
URL: http://pia.sakerochting.se
Postat av: Katta

Håller med Pia

Se till att få Apotekets avbetalning. Då betalar du 160:- i månaden (faktura) och ingenting när du hämtar ut. Det gör att du inte behöver betala allt på en gång....

Ring dem med en gång och tala om att du fått för litet recept!

Kram

2009-08-05 @ 18:59:35
URL: http://www.kattarina.se
Postat av: litentanta

Hej, hittade till dig genom Katta, Katta med vovven Doriz o alla de andra djuren :-)



Ser att du fått Nobligan, är det Nobligan Retard kanske? Åt dem själv för ett antal år sedan, fick ett diskbråck i nacken och en massa ont överallt och gick från massiva maxidoser Paraflex Comp, vilket fortfarande är den ultimata värktabletten om man nu har vett och inte blandar med alkohol, vilket väl ingen vettig smärtpatient gör? Dock har de ju plockat väck tabletterna för att de orsakar andningsstopp just vid blandninga med sprit, samma som Citodon Brus som också var bra men också missbrukades :-(

Gick då över till Tradolan och hamnade till slut på Nobligan Retard som ju var riktigt bra, långtidsverkande och ja, tog dem överlappande liksom så jag kunde hålla värsta topparna borta....



Dessvärre har de en tråkig biverkning som du kanske ska ha koll på, de är ep-anfall triggande, dvs kan ju ge krampanfall, och eftersom att jag ju givetvis behövde följa upp mina år hemma med enbart trasig kropp med en trasig hjärna också fick... Kan dock inte komma o säga att pillren i sig tar fram epilepsi men de kan orsaka kramper, iofs så håller ju Stesoliden nere muskelkramper men det är ju inte alltid samma sak.



Fortsätt du med dina Nobligan, om du inte fått testa Retard-varianten så be om dem, portioneras ju ut i kroppen efter hand vilket ger bättre långvarig smärtlindring, och var noga med att inte överdosera. Själv står jag numera helt utan smärtlindring, om man inte räknar med Treo, vilket i sig ju är som ett skämt, men merparten av alla värktabletter triggar ju anfall mer eller mindre, jädra dumt när man både dras med kronisk värk och den där jädra epn..



Ja, avbetalningen är bra, mina mediciner är svindyra och jag pytsar bara in mina 170:-/månad oavsett hur många tabletter som tas ut, minst oro och aldrig för pank för att få min medicin :-)



Ha det bra!

2009-08-10 @ 21:45:52
URL: http://litentanta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0