Liten resumé ifrån gårdagen...

Ledsen att jag inte skrev något igår men det ena avlöste det andra...

Jag J & L var uppe på gården & tittade på alla djuren & fikade med alla på gården hade en mycket trevlig stund.  Tänkte vänta in Jacken & hans vän som skulle komma igår, men var tvungen att att åka hem en sväng mellan.

Tog en tupplur på en timme för var helt slut, kankse hade lite för brottom igår & för ivrig av att jag kunde gå utan kryckor. Så när jag kom hem så somnade jag bums! Skyll mig själv...! Så är det när man inte tänker efter innan. Som ni alla har varnat mig för.

Tog mig tillbaka till stallet sen igen till kvällen, för att träffa Jacke & hans kompis. Vi skulle grilla på kvällen då även Magnar, Bella & Freja oxå var med. Så vi vart ett gäng till sist. Alltid lika kul! Sen precis när jag är påväg att ta mig hem så får jag se att L & B tänker ta ett bad i tunnan. Så då vart det ingen hemgång för är det någonting som min kropp mår bra utav så är det att bada i badtunna i 40 grander! Så för första gången så var det bara vi tjejer som badade, vilket aldrig har hänt tidigare. Där satt vi i mörkret med en lykta & sen stjärnorna att titta på =0) Kan det bli mera rogivade & avkopplande. Det är livskvalité!!

Så 1½ timme satt vi där & njöt av tillvaron...
Kan det blir bättre avslutning på dagen?! Inte om ni frågar mig i alla fall...

Kommer blider sedan....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0