Så nöjd & glad =0)

Idag har jag en känsla jag inte har haft så länge jag minns. & det är att jag har fått tilbaka lite energi! =0) Vilket är mycket skönt!! Det är ju inte så att jag är helt fri ifrån värken, men att känna att man har energi när man har kroniskvärk, vilket många kan känna igen som har någon typ av kroniskt. Så nu känns det som om jag har fått tillbaka glädjen, till att se fram emot saker på ett annat sätt & ta det för var det blir etc... Så ser fram emot att kunna ta promenader om nu inte är några lång promenader men det spelar ingen roll! Utan man ska se det positiva i det hela! Så som sagt så är jag mycket nöjd & glad! Hoppas att detta betyder att jag ska komma i en bättre skov nu ett tag!

För nu har jag varit í detta skov länge! De é så att man glömmer hur det känndes att vara i de bättre perioderna. Det är ju sjukt egentligen hur det kan vara så men så är det för man glömmer så lätt..!
Eller?

Nu idag har jag ju som sagt tagit mina första steg ute utan kryckor som jag berättade i förra inlägget. Sen har jag tagit en del utav diskberget som blivit tack vare nackspärren, & fått en maskin tvätt tvättad & hängd =0)
Så känner mig riktigt nöjd med denna dag, vilket hundarna är också. Så det är dubbelt upp =0)



Kommentarer
Postat av: Renée

Visst är det skönt!!! Tyvärr har jag inte blivit bättre efter mina skov men skönt att nån blir det!!Kram...

2009-08-20 @ 09:45:26
URL: http://www.rej74.spaces.live.com
Postat av: Katta & Doriz

Gör nu inte för mycket så du åker tillbsaka i ett skov igen! Nu MÅSTE du se till att lyssna på kroppen, planera dina aktiviteter och vila.

Men visst är det härligt att kunna röra sig utan kryckor!

2009-08-21 @ 21:07:26
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0