Ringer på dörren klockan 04.40 på morgonen!

Har glömt att berätta om min natt från lör till sön...!

Förutom att jag inte somnade förns på morgonen, så var det fest hos en granne. Vilket inte jag led av så, för det är så bra isolerat här. & det var inte den brevid heller, utan ett hus tvärs över gatan. Var hemma vid 23.30 tiden hörde då att dom hade fest. Somnade inte så vid 03 tiden var jag ut & ropade på katten. Då hade ljudnivån höjts & musiken var mycket hög! Men som tur var hördes det inte in hit.... Sen så ska man ju såklart få ha fest!

Men vid 04 tiden på morgonen vart det ett jävla liv hos grannen som bor intill min vägg, eftersom jag bor i radhus i mitten..! Funderade om det var någe bråk eftersom jag hörde höga ljud & smällar i dörrar. Strax där efter så ringer det på min dörr, då var klockan ca 04.40!!! Först vart jag orolig att något hade hänt! Men kollade vem/vilka det var innan jag öppnade. Det var en granne & dom som hade festen, hennes lillebror. När jag öppnar dörren vill dom ingenting. Frågar om dom vet vad klockan är?!

Men dom var så¨fulla minst sagt så dom fattade inte, den ena killen ska ta stöd för att inte ramla mot mitt räcke, då välter han ut min blomlåda!!! Fullt med jord på hela trappen. Då vart Madeleine GALEN!! Sa något i stil med att är du dum i huvudet?! Fattar ni vad klockan är?! Nu har du att göra!!! Idioter!! Stänger dörren, låser & lägger mig.

Du ska ju inte tro att dom ger sig..!! Nej då ringer det på dörren igen, Bazze for upp igen & skäller! Går upp igen, då är det den ena killen kvar. Han vill ingenting, sa att det var inte jag som välte ut det. Men det visste ju jag eftersom jag såg ju vem det var! Frågar igen om han vet vad klockan är?!

Var inte speciellt glad!! Vem skulle vara det om någon ringde på dörren den tiden?! En sak om det hade hänt något & det var viktigt. Men dom var bara jä*ligt fulla!! Så somnade runt 7 tiden på morgonen...!

Grannen som bor brevid mig var över & frågade om lördagen. Sa som det var, så det lär inte bli flera gånger! Hoppas jag i alla fall!!



Men det var han för full för att fatta!! Meningslöst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0