Solen går upp nu & ingen sömn än!!

Solen är på väg upp....

Nu närmar sig klockan 05.30 & jag har fortfarande inte fått någon sömn! Det är åtminstånde 3:dje natten i rad nu! så börjar bli frustrerade... Vet inte hur jag ska bära mig åt?! Tar theralen till natten, men det har inte hjälpt. Normalt så deckar man folk med det, men inte mig..! Så får se om det blir någon sömn i natt eller om det blir en ytterligare sömnlös natt..?




Kommentarer
Postat av: Mamma med mera

Jag är likadan i perioder, sitter uppe på nätterna eftersom jag har svårt att sova... det är skitjobbigt. Hoppas du fick lite sömn iaf.



Som svar på din fråga om rehab: Jag ska via smärtkliniken gå ett 4 veckors program på heltid i smärthantering. Eller det är ett rehabiliteringsprogram. Kommer nog att bli tufft då det är heltid och jag räknas vara borta hela dagarna. Det ska anpassas individuellt utefter de behov man har. Sen finns det ett team av arb terapeut, läkare, kurator, psykolog och sjukgymnast där man får hjälp. Man får gå på föreläsning om smärta, och man ingår i en grupp på ca 6-8 personer som alla lever med kronisk smärta.



Hoppas på att det ska ge nåt. Sen är väl tanken att jag ska komma tillbaka till jobbet på nåt sätt. Hur vet jag inte för jag har varit så dålig i sommar och har jättemkt problem med nacken med mkt värk och sånt.

2009-08-18 @ 10:12:09
URL: http://pia.sakerochting.se
Postat av: Anonym

sv: Det ägde, jag hade såå kul, så du anar inte :D hoppas vi gör om de.



Vilka kom och plingade på dig? Chris eller? Då hade jag precis gått hem. Dom var duktig fulla ska jag tala om, men de är smällar man får ta :) haha.. Roligt att det änligen är lite liv på gatan. Vi bor ju liksom inte på en pansionärs (stavning)gata... ;)



Kram <3

2009-08-18 @ 14:43:36
URL: http://eelinslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0