En dag med cowboy/cowgirl & indian tema

Har haft en mycket trevlig dag! Min vän hade anordnat en dag på våran gård för sina vänner med fam.  Med femkamp, ridning, mat, tårta & sång. Dom var ca 30 pers, alla åldrar vilket är så kul när det blandas!  & alla hade verkligen gått in för detta & inte bara barnen, med indian & cowboy/cowgirl tema. Jag hjälpte till runt om med femkamp & dyl. 

Men jag började dagen med att  försova mig såklart :S hade ställt min klocka eftersom jag inte somnade förns klockan var ca 04.00 på morgonen. Gick upp, åt frukost, la mig på soffan, sen somnade jag om & vaknade igen vid 14 .20 tiden!! Mycket illa, eftersom jag hade räknat med att vara där vid 14 tiden. Då alla skulle komma vid 15 tiden. Men det är så typiskt att man inte ska kunna sova natten innan! Åkte upp dit vid 14.30 tiden & var inte hemma förns vid 23.30 tiden så en låång dag kan man säga!

Hade inte trott att jag skulle palla så länge men det är ju svårt att dra sig tillbaka när man väl är där. Dom som har varit där vet! Tiden bara går, sen när man väl kommer hem så märker man hur slut man är. Så får se hur det är i morgon, eftersom jag inte har blivit bättre, idag var jag sämre igen =0( så om det är likadant på måndag så blir det att uppsöka en läkare! Om inte förr....

Men hundarna har haft så mycket uppassning i dag & varit lösa, lekt & sprungit runt... Så dom ligger & sover nu, helt slut! Vilket jag också ska göra, om jag ska kunna komma upp i morgon...

Det lät som den var mycket uppskattat, ifrån dom som medverkade denna dag. Det är så långt ifrån allas vardag man kan komma, men en upplevelse som man minns för resten av livet. & att det passar för ALLA, vilket är ett plus. I alla fall vad jag tror?! Det är kul när människor uppskattar något som vi lever för! Det gör att man vill fortsätta utveckla det vi brinner för.  Vet inte vad mitt liv skulle vara utan detta?!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0