29/8-09 Kan inte minnas mitt senaste krog besöket senast i sthlm...!?

Nu har helgen gått & jag har inte haft möjligheten till att blogga. Så nu har jag abstinens! :P

Jag har varit hemma hos mig nu sen i lördag & C har varit på besök. Mycket kärt återseende, vi hade mycket att prata om!

Lördag kväll var jag bjuden in till sthlm, som jag inte har varit ut i på år & dagar. Dessutom var det över ett år sedan jag var på krogen överhuvudtaget! Så man kan ju säga att det var dax!

Tyvärr vart jag dålig innan jag skulle åka, så typiskt!! Men kunde inte ställa in då.. Utan tog mig iväg i alla fall, fyllde på med tabletter & masserade de jag kunde. Så sen var jag helt slut när jag skulle ta mig hem sen!

I sthlm mötte jag upp C & en annan kompis, sen gick vi till en pub i närheten. Jag var nykter eftersom jag skulle köra hem senare.. Det börjar bli min grej att vara det :P Men väldigt skönt! Var inte ett dugg avundsjuk på alla fulla ungdomar ute..! Tvärtom, tror dessutom att andra runt omkring tycker det är mer besvärligt än vad jag tycker. Men då kan jag ta mina tabletter som ja vill & ha kul samtidigt =0) Vi vart inte så långvariga innan bussen gick hem. Men var inte hemma förns 03.45 på morgonen. Sen kunde man ju inte somna på en gång heller...

Men trevligt hade vi, det är huvudsaken. Sova kan man göra senare ;0)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0