En dag på Jonnes jobb

Idag har det hänt mycket!

Eftersom jag sov mer eller mindre hela dagen igår, så var jag pigg när jag vaknade idag :)

Vilket passade bra när jag skulle till Jonnes jobb. För att köra hem en av bilarna, så jag har en bil här hemma & kan förflytta mig. Tanken var att jag skulle ta färdtjänst dit, men när jag ändå var vaken när han klev upp åkte jag med redan då. & blev kvar resten av dagen. Så nu har jag "jobbat" idag. Om man får kalla det för jobb?.. ;)

Har titta på, fått det förklarat för mig hur man smider mejslar. Det var riktigt kul att få se hur en av hans dagar kan se ut. & varför vissa dagar drar ut på tiden, när han ska "bara". ;)

Tyvärr fick jag ingen bild på mig i blåställ, munskydd & hörselkoper.
Men en annan gång :)

På eftermiddagen åkte vi till Bra Bil (igen). Där tittade vi på den bilen jag vi resarverat & för säkerhets skull så provkörde jag en annan. Måste vara helt säker på att det blir rätt. Eller om vi kanske ska välja en annan?

Hur det slutar vet jag inte än?!
Det lär nog bli några turer till innan det är klart vilken det blir. Vet inte om jag kommer bli klok på detta någon gång?! Men en sak som är säker är, att när detta är slut så har jag provkört en hel hög med bilar & kommer ha massor av kunskap jag inte hade innan.

När jag sen åkte hem stannade jag till på vägen & solade solarium 16 min. Perfekt avbrott & avkoppling efter en lång dag!

Känner mig super nöjd med min dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0