Alla uttsattes för fara!

Ny dag, fredag, helg..

Igår var en tuff dag, men tog mig igenom den. Men fick ta extra smärtisar på eftermiddagen, för att orka. Tog mig ut på en sväng med el-moppen, tillsammans med hundarna.

Det blev allt annat än jag tänkt mig!

Mötte en gubbe, som hade en schäffer & en annan hund med sig (något mindre). Han tyckte att jag höll mig på fel sida. Så fortsatte rakt emot mig! 2,5-3m innan viker gubben av framför oss till andra sidan av vägen, han valde att ha kvar sina hundar på vänster sida om sig. Så det är 0,5 m mellan nosarna på hundarna. Mina sitter fast runt min midja, i ett midjekoppel. Jag kan inte ta mig av moppen. Det som händer är att alla fem hundar blir tokiga & skäller!

Kunde inte ta mig någonstans. Vart trängd, mina hundar for in framför moppen, så kunde heller inte fortsätta köra.

När han precis passerat, vänder han sig om & säger åt mig att hålla mig på rätt sida av vägen.

Som jag har förstått det hela så, när jag kör i 15 km/h ska jag följa trafikreglerna. Alltså, köra på höger sida. Hade inte hundarna suttit fast i mig, eller varit på höger sida om mig, hade jag självklart bytt sida. För enkelheten skull. Men nu skulle de ha gjort situationen ännu värre, då mina hade hamnat mitt ute i vägen. Så valde att hålla mig kvar på höger kanten. 

Nu ska inte mina reagera hur än läget blir. Så jag har misslyckats!
Det jag ska lyckas med nu, är att få mina hundar att inte fokusera på annat än mig. Så i nästa situation som uppstår så vill jag känna mig helt säker!


Men hur gubben tänkte vet jag inte? Att utsätta alla oss för fara, är så onödigt. Så efter det tappade jag lusten till allt!

Men hann få tillbaka den, så tog mig iväg på kören. Fick sjunga & skratta tillsammans med dom andra.

Har tagit det lugnt fram tills nu, då jag tänkte ge mig ut en sväng i skogen..


Kommentarer
Postat av: Anna S-I

Fy vilken elak sur man du mötte .Kanske han kunde använda sin hjärna nästa gång och förstå att du inte har så mkt val.Det tar ju ett tag för vovvarna att lära sig gå med moppe med ju. Stå på dig kram

2011-11-25 @ 20:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0