Vad gör man?

Blev inte mycket mer av denna dag..

Så försöker ta mig igenom den & hoppas på bättre dag imorgon.
Har njutit av solen, åt frukost ute, läste tidningen & sen när jag lag mig ner somnade jag.. Så skönt, tillsammans med hundarna...

Nu ligger dom i sängen här brevid mig..

Funderar på om jag inte har något val att ta extra smärtisar. Brukar vänta in i det sista, oftast för länge. Men om detta ska vända så finns det nog inga andra vägar...

Hur gör ni andra med EDS? När varenda muskel är stenhård, värker & ömmar?

Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Ssk på sjukhuset nu då jag låg inne sa att jag skulle säga till INNAN det blev för mkt smärta, för det kan vara svårt att häva den då... så ta när du känner att du har ont och ha inte dåligt samvete över det. De som har diabetes tar ju sin medicin regelbundet och vi är ju lika beroende av våra mediciner som dom... och alla andra som behöver medikament. Jag blir så less på att vi måste försöka vara duktiga och vänta... för ofta väntar vi så länge att man får smärtgenombrott istället. Ne, vi måste ha våra piller likväl som någon annan. Att bara beroende av sin medicin är inte att vara missbrukar... men läkare vill gärna sätta ihop dessa 2 begrepp till ett och samma. Kram och krya på dig vännen.

2011-08-25 @ 01:48:38
URL: http://edsmamman.se
Postat av: Madeleineslife

Svar EDSmamman: Jo det är ju så. JHu hägre den blir så mer måste man ta & längre tid tar det att bli bra! Man tror att det ska gå över, fast man vet att det inte gör det! Dum som man är.

Man vill vara duktig, men för vem?! Det är jag som får lida, ingen annan.. Men min läkare suckar när hon går igenom vad jag äter. Kanske mycket därför man är så försiktig!.. Men ska ha det i tanken nästa gång..

Tack vännen... Kramis

2011-08-26 @ 12:55:56
URL: http://madeleineslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0