Regn ute, men har man djur...

Idag har jag återhämtat mig...

Det vart sent som vanligt igår innan jag somnade, så sov länge idag också. Men sen när jag väl tog mig upp så regnade det ute & har mer eller mindre gjort det hela dagen. Så har tillbringat dagen inne. Det kändes då väldigt nödvändigt att jag vattnade rabatterna & lite av gräset igår... Eller inte! Men vissa rabatter behöver vattnas fast det kommer regn ute, så dom hade jag inte gjort i onödan.. Ja man kan konstatera att jag hade inte sett någon väderprognos. För idag hade jag som mål att få gräset klippt. Vilket inte gick att genomföra.

Det var välbehövligt att ta det lugnt idag & ha en dag hemma.

Men när kvällen var här & det hade slutat regna så kände jag för lite frisk luft så tog en långpromenad med hundarna.. Mycket skönt att komma ut, det är så bra & skön luft ute efter det har kommit regn. Var svettig när jag kom tillbaka.

Det har ju inte blivit så många promenader nu när jag har varit på gården hela dagarna. Så det var riktigt skönt att få komma ut tillsammans bara jag & hundarna. Dom är så duktiga att gå i koppel & följsamma, fast vi inte gjort det nu på ett tag så var det inga problem. Vilket är en förutsättning för mig! Ja när vi varit på offentliga platser så måste jag ju ha det på dom såklart! Som på loppisen tex.




Kommentarer
Postat av: Pia

Hej vännen, har nu kommit tillbaka till bloggvärlden efter lite sommarbloggtorka. Har läst igenom alla dina inlägg som jag missat och det var en hel del. Härliga äventyr du varit på! men jag undrar en sak, vad är en trapperkoja? vad andvänds den till osv... är lite nyfiken.

Hoppas allt är bra med dig. Kram Pia

2010-08-04 @ 00:51:38
URL: http://edsmamman.blogspot.com
Postat av: Madeleineslife

Hej vännen!

Kul att höra ifrån dig igen =0)

Har saknat dina inlägg på din blogg & kommentarer...

Oj! Ok, men då är du ikapp nu ;0)

En "trapperkoja" det är vad vi döpte det till. Pappa har haft en idé i huvudet som blev verklighet. Det är en kombi av vindskydd som är upphöjda ifrån marken, med en grillplats/eldplats i mitten & ett tak över hela som binder ihop det. Nu är det även en vägg & riktig dörr så nu kan vi längre inte kalla det "koja". Det är inte döpt än med något i stil med Trapper House. Trapper står för pälsjägare, dörren är låg & det är för att dom gjorde det så på den tiden.. Hoppas det vart lite klarare nu, annars får du fråga igen ;)

Kramis

2010-08-04 @ 01:21:07
URL: http://madeleineslife.blogg.se/
Postat av: Pia

Jätteintressant att få höra! Kul att du svarade så snabbt, det verkar som att vi är två nattugglor vi två? finns du på msn?

2010-08-04 @ 01:34:41
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0