Kinesiologisk tejpning gör stor skillnad!

Igår träffade jag Clarita igen, vi ses numera en gång i måndaden och har telefontid varannan vecka. För att jag ska slippa åka varje vecka och jag har mitt träningsprogram att hålla mig till.
 
Det går sakta men säkert framåt, hon tycker att det är positivt, vi gör det i små steg för jag ska få möjligheten till ett hållbart och långvarigt resultat. Hon korrigerade några detaljer i vissa övningar och jag fick några nya som jag kan göra.
 
Visade henne mina två fingrar som är svullna sen en tid tillbaka på högerhanden. Hon kände igenom dom och mena på det är pga. min EDS och dom är överansträngda. Det är inte så mycket jag kan göra med andra ord.
 
Min nacke som har värkt och varit stel en lång tid, hon kände genom den också, har svårare att vrida den till höger. Pga. EDS:en vill hon inte manipulera nacken, däremot satte vi tejp från nacken längs ryggraden en bit och en tvärsöver som ett kors för få avlastning. Migränen kom som ett brev på posten. Eftersom det stela släppte fick jag den molande huvudvärken och migränen kom! Kunde inte göra något mer den dagen (igår). Tog en tablett, drog för gardinerna, på med ögonbindel, stängde dörren och försökte vila bort den.
 
Idag var jag i stort sett som en ny människa, mer energi, mindre ont i nacken och migränen var borta. Det var värt smärtan och migränen igår!
 
Kinesiologisk tejp gör underverk för mig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0