Gör fint i trädgården till hösten

Nu är Jonne förkyld istället för jag. Han brukar heller inte bli sjuk, det måste ha varit elaka baciller i höst.
 
Vi tar det lugnt idag, jag är trött efter veckan, en shoppingrunda, ny frisyr och ett besök på handelsträdgården igår. Frisyren hoppas jag kunna visa upp snart när jag har en bild. Min syster tog före och efter bilder och jag kan lova att skillnaden är STOR!
 
Ska äta lite (sen) lunch nu efter tänkte jag gå ut, förhoppningen är att få ner några av blommorna jag köpte i kruka vid entrén. Lite nya färger och fräscht till hösten. Mina sommarblommor har hållit ovanligt länge och bra, har blommat hela sommaren. Nu när det var nere vid nollan frös flera av dom, synd när dom var så stora och många blommor i blom. Men så är det här i Sverige, blommorna håller inte för evigt, nu är det en ny tid och nya blommor.
 
Fyndade en ny rosbuske, den förra hann inte rota sig innan frosten kom, hoppas denna ska hinna det. Den ska var mycket tålig, från zon1-8 och blomma rikligt, doftar medel starkt. Hoppas Jonne ska orka gräva en grop så jag kan plantera den också.
 
Lökar har jag köpt några stycken olika, nya sorter som jag inte haft tidigare. Tror att dom ska bli fina och färgsprakade ihop till våren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0