Fix i stallet inför sommaren, bete och en mysig tur som avslutning.

Dagarna springer iväg, jag behöver några extra. Dom räknas snabbt ner inför OP, det är fortfarande en lång "göra" lista kvar. Hur jag ska hinna med vet jag inte, tiden räcker inte till! Gör mitt bästa, kämpar på, bockar av, samtidigt som det kommer nya saker och dessutom allt det vanliga som ska göras.
 
Jag och Ida (Tempus medryttare) har gått igenom alla träns, sadeln och dyl. Haft lädervård, tvättat och puttsatt. Mycket behövligt!! Nu är det fint, blankt och mjukt inför sommaren, lätt att bara underhålla. Skönt när det är gjort och trevligare att göra det tillsammans med någon.
 
Passar också på att ha roligt, göra saker jag kommer ha svårt med sen närmaste tiden. Idag  tillexempel red jag ut med Jenny och Hanna, på en lite längre tur än jag brukar rida. Tänkte jag kommer ändå ha ont sen, så kan lika gärna gör det lilla extra nu för få njuta mer! Vi red en mysig tur i skog blandat med stigar i skogsgläntan och småvägar. Hanna har hästen i ett annat stall, möttes upp efter vägen och red tillsammans. Mysigt, roligt och hästarna trivdes. Nu är det så skönt innan alla bromsar, massa mygg kommer och det är ljust längre på kvällarna. Den bästa tiden!
 
 
I morgon behöver vi tillsammans gå runt sommarhagen, ta bort lite sly, gräs som ligger mot trådarna och kolla att allt är OK. På söndag hoppas vi kunna släppa ut dom på bete.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0