Dom sprider positiv energi

Nöjd att jag tog mig iväg idag, pratade om det efter jag var där sist. Visste sen inte om, hur eller när jag skulle ta mig iväg. När det kostar mindre än 1tim massage verkar det dumt att inte åka. Känner ett annat lugn i kroppen nu, hoppas det stannar ett tag.
 
Hundarna var såklart glada när jag var hemma igen, som alltid. Finns det något bättre än någon som alltid väntar på dig och alltid är jätteglad när du kliver innanför dörren! Inte för att man ska göra någon stor uppståndelse eller sak av det, men ändå värmer det. Vi gick ut på tomten tillsammans, solen hade kommit fram sen jag åkt hemifrån. Kastade lite boll till Nellie som hon hämtade. Hon blir alltid alldeles tills sig, hon inte vet vart hon ska ta vägen. Får se till att hon kommer ner i varv innan det går leka. Tayla skäller istället som en galning, ont i öronen gör det. Vad gör det, finns inget bättre och mer positivt än en lycklig hund! Det smittar.
 
När Jonne kom hem gick vi en långpromenad tillsammans i skogen, på körvägen där dom brukar rida. Vi såg fasantuppen som brukar vara här runt våran tomt, tror vi överrumplade honom lite. Såg ut så i alla fall.

Nu värmer värmemadrassen mig, vilket gör kroppen och musklerna är skönt avslappande till jag ska sova.
 
Säger god natt till er och önskar er en fin dag i morgon onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0